September 21, 2013

, , , ,

(TAHNIAH)Fouziah Gaus Kini Sah Isteri Zhafran Dengan Sekali Lafaz(TAHNIAH)Fouziah Gaus Kini Sah Isteri Zhafran Dengan Sekali Lafaz - Jutaan tahniah diucapkan buat Fouziah Gous dan Zhafran yang telah pun selamat bergelar suami isteri kira-kira 9.45 malam tadi dengan sekali lafaz sahaja. Majlis pernikahan telah berlangsung di Dewan Masjid Tengku Ampuan Jemaah Bukit Jelutong, Shah Alam.

Mas kahwin yang dihantar ialah sebanyak RM1,112. Manakala wang hantaran ialah RM50,000. Pihak lelaki turut membawa 7 dulang hantaran dan dibalas 9 dulang oleh pihak perempuan. Antara barang-barang hantaran daripada pihak lelaki ialah sireh junjung, set barang kemas dan mas kahwin, set wangian, senaskah Al-Quran, cek hantaran, tas tangan dan kacamata, manisan dan coklat.

Manakala, barang hantaran pihak perempuan pula berupa sireh junjung, sebentuk cincin, seutas jam tangan, kaflin dan kacamata, tali pinggang, sebatang pen dan clutch, set wagian dan penjagaan kulit, manisan strawberi dan manisan kurma.


Share:

11 Sila Komen:

eyann said...

berian 50 ribu ..

Teena Tna said...

Pergh!! 50 000 tak menahan tu.

Anonymous said...

tahniah!..wow wang hantaran tak terkalah tu..ha3

Cik Nor said...

tahniah..:)

Unknown said...

cantik baju fauziah... alhamdulilah, semoga mereka bahagia hingga ke syurga. btw ada isntagram tak ? :)

sha (chirp chirp) said...

woaahh, wang hantaran dia :D

Fais-SKA said...

Alhamdulillah =) tahniah la bt diorang..akhirnya kawen juga

Unknown said...

Alhamdulillah. Kat instagram jelah hda tgk :D

Nisha said...

New Segmen di blog HBJ! Jom join! :D hanya 5 step untuk join ! Senang! Cepat dan Mudah! Dapat mengeratkan silaturrahim, trafik blog juga akan menaik! Apa lagi yang ditunggu ? Marilah join! :D Jom hebohkan blog HBJ! ^_^ http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/09/my-twinkle-segmen.html

Azhafizah MN said...

lain dari yang lain baju dia ni..cantik sangat! Wow..RM50K tu..hebat!

Unknown said...

tahniah..
dia mmg cantik dr dulu..