✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, September 6, 2013

www.kisahemasputih.com Berwajah Baru. Komen anda?

Assalamualaikum

Mood mengubahsuai blog sudah kembali. Ni disebabkan uzu ter-nampak background blog uzu ada sama dengan background blog lain. Dah banyak kali jumpa. Tu yang malasnya kalau background ambik kat google. Kalau boleh, blog tak nak sama dengan sesiapa. Nak limited edition gitu. Hehehe


Backgound design by http://azhafizah.com/ .. Puan fiza bagi FREE ok. Thanks fiza. Sangat suka..
Jangan jeles. Wuerkkk. 
Header design by http://www.fizgraphic.com/
dan setting itu ini dibantu oleh http://www.duniashida.com/

Terima kasih sangat-II yang sudi bantu uzu dalam pengubahsuaian blog.
dan uzu minta KOMEN jujur korang tentang blog baru uzu.
k bye Salam

20 comments:

Mia Liana said...

wahhhh cantik... dan masih mengekalkan tema pink... ;)

Nadya Dyana said...

Cantik xD

mrhanafi said...

tema pink memang cantik..tahniah.

Cik Kumbang said...

cantik dan kemas :)

Khamsi Abdullah said...

Janji pink..hehe. pepel tak minat ke? :P

Asha Lya said...

Wahh ceria sgt..comel nie colour pink.jnji tak sama background dgn org lain ;)

Mohamad Khairil said...

still cantik!! :) pink

adibahfaizah said...

nice! lg2 cork paisley tgh in trend skrg, pink plak tu... :)

Mohd Zuhri said...

cunn gilerrrr!

Fathiyah Selamat said...

sangat cantek dan gojes cume kalau sya tak boleh nk tgk lme2 sbb berpinar mate syg.. tp sweet sesuai untuk uzu,.

Eina Sakinah said...

wow pinky! my fav colour ;)

Sukma Haron said...

patut ler nampak lain, tapi still look pink.....

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

cantik, nice sgt! suka :)

tahniah..heheeeee

luqman zakaria said...

cantek! hehe

Azhafizah Md Nor said...

sama sama uzu..kalau cantik pada uzu,kire dah puas hati tu :)

Incik apix said...

gempak !! rajin betul akak ubah2 design blog ni ,

Sheila Salim said...

Assalamualaikum uzu, cantik limited edition ni.jemput join review blog 2.0 sheila. semua yang join akan direview secara berperingkat :- http://www.sheilashahfiekry.my/2013/09/review-blog-20.html

Amoi Farah said...

cantik ^_^

Normi Nieza said...

cantik..:)

Cik Fie said...

cantik :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com