✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, October 18, 2013

Beriklan Dalam Bentuk Video : Video Brosur

Assalamualaikum


Pernahkah anda mendengar tentang Video Brosur ? First time dengar tentang ini tapi ada benda menarik berkaitan Video Brosur.

Video Brosur ini merupakan video pemasaran yang menggabungkan gambar, video 3D / animasi logo untuk keperluan identiti jenama anda. Ia seperrti iklan dalam bentuk video .

Video Brosur adalah video pemasaran untuk semua orang. Video Brosur  adalah penyelesaian inovatif untuk mengurangkan kos anda dalam pengiklanan , promosi dan ia adalah pilihan yang terbaik untuk menyebarkan idea anda kepada massa melalui internet.

Video Brosur mengambil risalah dicetak membosankan dan menukar video pendek . Bukan itu sahaja .. kita pembentang video profesional kami untuk bercakap mengenai anda dalam video. Video anda menjadi jauh lebih peribadi dan bukannya membaca teks. Video Brosur datang dalam 3 pakej.

Hubungi mereka maklumat lanjut .. Pengeluar mereka akan membantu anda dalam memilih pakej yang sesuai untuk anda. Anda akan mengetahui bagaimana mudah ia adalah untuk bekerja. Bagaimana untuk melakukannya dengan cara yang betul dan bagaimana untuk mendapatkan kualiti profesional untuk sebahagian kecil daripada apa yang anda perlu membayar.

Mengembangkan perniagaan anda, mendapatkan lebih banyak daripada pelaburan pemasaran yang anda bayar, Dapatkan jawapan yang anda perlukan dalam satu sesi tidak bertanggungjawab brosur video percuma.

So, siapa nak tahu dengan lebih lanjut berkaitan Video Brosur , boleh LIKE fanpage mereka :)

7 comments:

Izzat Eshak said...

menarik juga! =)

Sukma Haron said...

nampak macam interested jer....

Hanif Idrus said...

Betull..menarik ini!!

Nadya Dyana said...

thanks share :)

Muaz Faris said...

terinspirasi untuk buat juga post ini..

saya akan dapatkan servis wat video ini dlm masa terdekat, ada sesiapa nak join..?

Video Brosur

bloggerlelaki.com said...

cara yg agak efisen tuk promote ni

Azhafizah Md Nor said...

macam menarik je ni kalau ade video kan

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com