✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, October 2, 2013

Tebus Topup & Baucer PERCUMA dengan CellAds

As-Salam


Tebus Topup & Baucer PERCUMA dengan CellAds - Hari ini uzu nak share something yang interesting tentang application baru untuk pengguna Android iaitu CellAds. Ia merupakan iklan dan ia akan terpapar ketika menerima SMS dan panggilan telefon. Jika banyak anda ber-SMS , banyak on call , banyak juga anda mendapat point. 

Contoh iklan yang terpapar ketika on call.
Point merupakan reward yang kita dapat dari tempoh on call dan berapa banyak SMS setiap hari. Jangan risau. Tiada cas tersembunyi. 

Pertama kali download = 50 Ads.Point
Setiap kali muncul iklan pop-up semasa menerima panggilan masuk dan SMS = 5 Ads.Point
Invite rakan-rakan = 200 Ads. Point
Klik setiap iklan di "Ads World" = 5 Ads. Point setiap hari

Cara daftar boleh rujuk gambar dibawah.


Macam mana nak tebus? Just tekan Tukar Point kat situ. Rujuk gambar kat atas.If u alls dah kumpul point dan tiba masa nak tebus, u all boleh tebus Topup dan Baucer secara percuma, Digi , Maxis, Celcom, Tunetalk, Kfc, Pizza Hut, McDonald's serta baucer AEON dan GSC (Tiket Wayang) dan banyak lagi.

Uzu dah install CellAds kat play store, dalam proses nak tunggu topup masuk. So, korang nak tunggu apa lagi? Rugi tak try. Selamat mencuba korang :)

10 comments:

Shida Radzuan said...

terus nk bt hehee :)

bloggerlelaki.com said...

adeh..macam2 skang nk buat iklan..tp kira okey la tu dpt topup free

TelingaBulat said...

thanks for sharing ;)

sha (chirp chirp) said...

yeay, boleh try. thank you for sharing :)

Normi Nieza said...

good sharing..

Azhafizah Md Nor said...

macam best pulak.

tenku butang said...

wahh.. best ni.. sure yea xde caj tersembunyi?

Tun Aidil said...

bgs.. nk cuba la.. btw nk invite awk ssemua join ga sy http://gengentry.blogspot.com/2013/10/1st-ga-of-gangentry.html

FAIZAL AHMAD said...

bleh try ni :)

Solehah Shamsuddin said...

ni yg best ni.hehe tq gtau :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com