✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, October 20, 2013

Tebus Topup & Baucer PERCUMA dengan CellAds

As-Salam


Tebus Topup & Baucer PERCUMA dengan CellAds - Hari ini uzu nak share something yang interesting tentang application baru untuk pengguna Android iaitu CellAds. Ia merupakan iklan dan ia akan terpapar ketika menerima SMS dan panggilan telefon. Jika banyak anda ber-SMS , banyak on call , banyak juga anda mendapat point. 

Contoh iklan yang terpapar ketika on call.
Point merupakan reward yang kita dapat dari tempoh on call dan berapa banyak SMS setiap hari. Jangan risau. Tiada cas tersembunyi. 

Pertama kali download = 50 Ads.Point
Setiap kali muncul iklan pop-up semasa menerima panggilan masuk dan SMS = 5 Ads.Point
Invite rakan-rakan = 200 Ads. Point
Klik setiap iklan di "Ads World" = 5 Ads. Point setiap hari

Cara daftar boleh rujuk gambar dibawah.


Macam mana nak tebus? Just tekan Tukar Point kat situ. Rujuk gambar kat atas.If u alls dah kumpul point dan tiba masa nak tebus, u all boleh tebus Topup dan Baucer secara percuma, Digi , Maxis, Celcom, Tunetalk, Kfc, Pizza Hut, McDonald's serta baucer AEON dan GSC (Tiket Wayang) dan banyak lagi.

Uzu dah install CellAds kat play store, dalam proses nak tunggu topup masuk. So, korang nak tunggu apa lagi? Rugi tak try. Selamat mencuba korang :)

9 comments:

ArifahLee's said...

cellads guna internet ke?

MisEyz BLurz said...

wah!!!bestnya klau mcmni..nanti2 memang xda kesan lain ke?

Sukma Haron said...

baru tahu...

Cik Mun said...

oooo..baru tahu ni..

farrahjuna said...

farra ade try login..tapi tak dapat..
ada notification kluar bagitau yg "currently we did not support your country prefix number" nape ek??

Mohd Hakim Faiz said...

Yke ni uzu.. boleh percaya ke pada benda ini ..

bloggerlelaki.com said...

lebih kurang mcm bonus tuk org yg selalu SMS dan buat call la ni..hu3..

Azhafizah Md Nor said...

belum cukup nak redeem lagi =__='

Rosmadi Shakri said...

install free, kumpul points, tebus,,, untung

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com