November 14, 2013

,

Bila Geng Kelab Blogger Ben Ashaari Layan Lava Grill Burger Serdang

As-Salam

Semalam 13 November 2013, bertempat di Lava Grill Burger Serdang berdekatan UPM,  kami seramai.....ramai jugak sampai tak terkira tapi kalau mengikut bilangan di dalam gambar, ada 6 orang blogger perempuan, Kak Fiza , Kak Sue , Dkna , Qaseh , Yanty dan Me (Uzu) dan blogger lelaki agak ramai jugak. Abg Ben Ashaari , Mk Shahir , Mawardi , Que Ahmad , Najeeb , Kyle Ril, dan banyak lagi yang tak berapa nak kenal dan tak termasuk wife n husband kepada blogger.. *Maaf jika tak termention..*

Actually, Uzu pun x tahu kenapa diorang lepak reramai kat situ, malu nak bertanya, orang ajak, kita join je la kan.. Tapi kemungkinan besar nak buat suprise kat Wife kepada Abe (Que Ahmad) yang birthday kelmarin. Hehehe.. Sweet u olls .. Siap ada sejambang bunga, kek dan gambar kahwin. Sweet tak. Tak terfikir pula nak bawa gambar kahwin kalau nak buat suprise. Hehe ^^

Uzu first time layan Lava Grill Burger ni. Sedap . Not Bad. Cheese meleleh2 :)


Have fun la lepak ngan diorang ni even uzu senyap ja. Al-maklumlah.. first time memang malu banyak sikit. Then nanti tu, ok lah tu. Kan? 

Sebelum balik tu, sempat juga snap beberapa picture . Rasanya ni konfem wajib ada. Hehehe. 










Thanks sapa yang belanja makan tu. Hehe . Dan thanks kepada semua sebab layan uzu dengan baik :) Ada jodoh jumpa lagi. InsyaAllah :)

p/s : Abg Ben Ashaari ada buat entry sikit pasal Uzu. hehe appreciate for his support.Boleh baca sini --> TEKAN
Share:

19 Sila Komen:

mujagirl92 said...

wah,,, bestnya,, nampak syahir kat situ,,, hahaha

Azhafizah MN said...

burger nampak sangatttt sedap..next time kalau jumpe kita pg sini ek :)

ima salsuzaima said...

wah burgertu..adehhh..

RaksasaBaik said...

Waaaa.. bestNyaaaaa..

ERAZ FADLI said...

Best tu dpt berkumpul.. Kami blogger luar KL ni susah la skt nk join event mcmni..

Unknown said...

dekat je. saya duduk bangi huhu sedih

Unknown said...

bestnye dpt g hehehe

Yanty Lee said...

Hope kita jumpa lepas ni , kamu lebih bercakap ya bah... boleh bah?

TelingaBulat said...

best kn berkumpul.sbb sume duduk dkt2 ;)

Qaseh Dalia said...

Tq for joining us :') insyaAllah lama2 ok n jd mcm kitorg bhahaha

Sue Izza said...

nice to meet you,jangan risau,akak nampak je garang tapi penyayang kat adik2..heehhee...nanti join lagi kitaorg ek,kami memang mcm ni...hehehe

Yaya Mohd said...

beshnyer..makan.. ^o^

edisi said...

yre memang awesome ....geng blogger kena bersatu hati ni...

Que Achmad said...

:) sangat HENSEM Abe kat dalam gambaq2 ni, hehehhehehehehe :P

Anonymous said...

bestnyaa.... nmpak nya tak lama lagi Emas putih akan lebih dikenali laaa... waaaaa

Sofea Lang said...

Semua nmpk burger- bira!!
Jmputla ke http://sofealang.blogspot.com

Cik Nor said...

wah..beszznya..:)

Nadia Johari said...

kebnayakn dha jadi isteri dan suami orang..hehee..

Unknown said...

non hajakkkk! huhu