✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, November 8, 2013

Hang Out With Blogger Dedeq De Wishes

As-Salam

Kali ni uzu nak share sikit story pasal jejalan dengan Dedeq owner blog kepada http://najihah90.blogspot.com/ . Dedeq ni rapat tau dengan uzu kat alam maya tu pasal rasa macam nak jumpa ja. Then, kebetulan dia p ambik Diploma kat kolej dia sekitar KL ni juga la, so kami plan jumpa. So, uzu ngan Dedeq bertemu janji kat Berjaya Times Square.

Ha Ha Ha Happy jumpa dengan Dedeq. Mula-mula malu. Dedeq ni kecik macam uzu jugak. Sama kependekan kami. Friendly orangnya. Dedeq asyik nak peluk uzu je. Hahaha. Bukan apa, rindu la tu :p Tak sangka kan dapat jumpa.


Dari tengahari uzu dan Dedeq start meronda dari satu tingkat ke satu tingkat. Uzu ni jenis suka jejalan window shopping. Tapi kalau ada yang berkenan tu, memang grab la. So, tak kisah pun round satu level ke satu level . Tapi kesian kat Dedeq, penat teman uzu. Susah nak cari benda yang uzu suka tu. Dia la tolong pilih. Tapi, I said No sokmoo. Maybe berlainan citarasa kot :)

Dedeq dari Terengganu sampai KL sekitar jam 4 5 pagi macam tu. Then stay perhentian bus. Tunggu office Kolej dia buka kot then baru ambik Diploma. Kesian kat Dedeq, tak cukup tido.

Sengal juga la jejalan ngan Dedeq. Tapi have fun. Uzu a bit quite sebab mula2 kan. Ada malu sikit. Around jam 4 5 petang tu uzu dah tak tahan dah, saki kaki then bawa Dedeq berehat kat hotel . Bagi dia rehat kat bilik. Letih ja muka.

And benda yang buat uzu terharu, uzu mengadu sakit kaki, boleh pula dia urut kaki uzu. Maluuuuu . Gelii . Uzu tak tahan sgt orang pegang kaki ni. Geli. Hahaha. Tapi best okay Dedeq urut . Uzu feeling2 kena sayang ja :p

Dalam jam 6 lebih kot Dedeq gerak balik. Uzu tak ingat sangat. Dedeq kena p Perhentian Bas sebab Dedeq bertolak balik ke Terengganu jam 9 malam tu jugak. Uzu suh tido ja sekali kat bilik uzu, dia kata,, ayah dia benar sehari macam tu ja. Kesian. Mesti penat sebab esoknya dia kena p kerja.. Huwahhh

Thanks Dedeq sebab teman uzu seharian. Uzu hargai sangat2 :) Semoga berjumpa lagi. InsyaAllah. And once again, Thanks sebab bagi patung comel ni :)






12 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

comelnyaaaaaa ikan tuuuuu.. nak gak!!! >.< nak hangout ngn kak uzu.. bilalah dpt jumpa lagi nim

sare sareare said...

waa.. bestnye dapat jumpe depan-depan.. mula-mula malu sikit.. :p

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH .. SIAP ADE ENTRY KHAS LAGI DARI UZU .. HIKHIK . MEKASIH SYGG :) DEQ BUAT RANDOM ENTRY JE . SORI ..

http://najihah90.blogspot.com/2013/11/entry-bergambar-kl-punyer-cerita.html

Azhafizah Md Nor said...

mula mula jumpe memang macam malu je macam tak biasa..tapi totally happy kan bile dah lama kenal and jumpa :)

amanina nasuha said...

Dedeq ni senior kolej sy..dye mmg baik.. :)

TelingaBulat said...

best nyee... ;)

ain syafieqa said...

Seronoknye dpt jmpe rkn blogger..

ika zulkefli said...

Amboiii comel la patung tu :)

Liza Licha said...

cute sgt patung tu.. hehe

Nurfaezah Abdullah said...

waaa bestnye dpt jumpa rakan blogger. fae teringin nak jumpa kawan blogger fae anis zainuddin dan era ^^

Sukma Haron said...

so sweet....

Nadia Johari said...

bagus dedeq picit kaki uzu..hehhe..comey ikan tu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com