✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, November 14, 2013

How I meet Them, Team Bloggirls

As-Salam

Alhamdulillah, uzu berkesempatan untuk berjumpa dengan Sheda Ucu dan Nina yang mana Sheda Ucu datang dari Perak dan Nina dari Muar. Jauh juga kan perjalanan mereka berdua tuk meet up kat KL. Actually, Sheda Ucu sangat jarang nak turun KL, dia turun ni pun setahun sekali tuk buat check up kat HUKM. So, uzu jumpa la dia sekali. Tak jauh pun.. Dan Nina pun sanggup nak turun dari Muar.

Pertemuan kami bertiga di Masjid India .. Memula jumpa Sheda, Ya Allah... Jerittt jeritt 1 kedai tu. Amboihhhh gelak sakan kami tak ingat dunia.. Sheda ngan Nina ni jenis peramah sikit dan uzu pulak. Hihihi pendiam :)



Seronok jumpa mereka. Sheda dan Nina buat kelakar ja.. Hahaha. Uzu yang pendiam ni pun rasa gelak tak habis-habis. memang the best and terhibur pulak. Tapi sekejap je jumpa Sheda. Sheda rushing nak kena balik Ipoh sebab ayah dia tak leh lama kat KL. 

Nina ngan Uzu pulak sambung lepak kat Times Square. Jejalan.. Tengok wayang.. Shopping.. Window Shopping. Beborak..Luah perasaan. Chewahh. Have fun jalan ngan Nina. Macam nak jumpa lagi. Hehe. Macam tu je lah pertemuan Uzu , Sheda dan Nina..

Nina ada up entry tau pasal kami bertiga meet up, boleh tengok dan baca entry dia kat SINI . Next time kena jumpa mesti lengkapkan 4 orang blogger ni. Kat sini, Ainaa Roseberry takde sebab dia ada kat Kuantan. Harap-harap, kami berlima boleh jumpa sekali nanti. InsyaAllah :) Hidup Bloggirls !

21 comments:

Berry Horan said...

BW kat sini. Jemput baca entri terbaru saya tau :)

Shida Radzuan said...

bestnya.. :)

Amir Aiman Akashah said...

sedap dah merendet sakan...hihihi

Mia Liana said...

wahhhh best ni...

Atie Zieya said...

wah.... seronoknyaaaa

Mysara Ab Rahman said...

wah bestnyer...dr jauh tu

mama amir said...

sekali sekala jumpa memang meriah...^_^

Incik Zarif said...

wooo... happening gila

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, bestnya dapat jumpa mcm ni. hehe. cute + cantik semua ^^

Berminat dgn cute pillow dgn harga promosi?
http://sweetsour93.blogspot.com/2013/11/craft-tempahan-pillow-di-buka.html

Azhafizah Md Nor said...

bestnye kan..Uzu pendiam?tak mungkin kot..heee

Normi Nieza said...

wah..bez nya..:)

Montana said...

woww..singgah sebentar

Nieyna Sakinah ZA said...

Kak Uzu memang pendiam pun .. hahahahahahaa ... tp best !

Sabrina SA said...

bestnya :D comel je semua :D

Ahmad Zaki said...

Best la kalau macam tu. Boleh kongsi pengalaman dan lihat blogger tu depan2.

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah said...

Super awesome!!!

Rosmiza Ali said...

Salam Uzu.. Datang singgah ke blog sponsor GA NOVEMBER BY DEDEQ.. Previously followed here.. So just add google plus jer la ye..^^,
http://miezashaklee.blogspot.com

Shark Kay said...

3 dara pingitan bila bertemu..
mmg kawaiii~

Nurfaezah Abdullah said...

fae pun teringin nak jumpa kawan2 blogger fae huhu mudahan hajat fae kesampaian someday.

Nurmujahidah Ismail said...

dah baca entry nina,, baca entry uzu lak,, hehehe

harap jadi la uzu nak datang klate tak lama lagi,,, nk jugak jumpa,, asyik online je,, boring gak,, huhuu

mujadafewa.my

Nadia Johari said...

meriah bloggirls ni..hehe

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com