✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, November 27, 2013

Jom Shopping Online Di Selmanina Hijab ! Murah ! Murah !

As-Salam




Tudung di atas boleh digunakan dengan empat(4) cara

Time1st batch launch 25 october dulu, EMANINA habis dijual dalam masa 8 hari.. Ni gambar untuk 1st batch EMANINA.

Selmanina mengeluarkan 2 produk.. EMANINA Collection (tudung petak/tudung bawal/ square scarf) manakala lagi satu SELMA Collection (shawl)


Yang part baru pulak (2nd Batch) Selmanina mengeluarkan 2 produk EMANINA COLLECTION which is EMANINA EA series dan EP series









EP Series RM30 termasuk postage
(rujuk gambar kat bawah)









Wah nampak tak kotak ni? Cantik dan look Ekslusif kan? Penggunaan kotak ini boleh membuatkan pelanggan yakin untuk membeli belah kat Selmanina Hijab ni.

Yang paling best sekali, kupon diskaun akan diberikan dan diselitkan di dalam kotak tersebut yang mana kupon diskaun boleh digunakan untuk pembelian seterusnya.


So, siapa yang berminat, boleh lah terjah page ini Selmanina Hijab
dan jangan lupa LIKE page tersebut -->  

Selamat bershopping..!!

7 comments:

myraVea said...

Macam cantik-cantik. Cepat grab satuuu. Huhu

Azhafizah Md Nor said...

boleh cuci mata pasni :)

amanina nasuha said...

wow cantik2..hehehe nnti nk try..btw model yg pgng gitar tu mmber mse kolej dlu..hehehhe

ika zulkefli said...

cantikla..:)

AQ Eyfa said...

cantikkkkkkkkkkkkkkk

Gadis Shoot said...

guwa pantang lah tengok benda2 camni .. haha

Dkna Abza said...

bulat muka model nie :P

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com