✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, November 15, 2013

Shanie Hisyam Umum Tarikh Nikah


Shanie Hisyam Umum Tarikh Nikah - Seperti yang kita sedia maklum, Syanie telah pun mengikat tali pertunangan dengan seorang jejaka yang lebih muda darinya, Nadi Putera di sebuah majlis yang ringkas di Putrajaya yang hanya dihadiri keluarga terdekat.

“Selama 11 tahun bercerai bukan tidak pernah berkenalan dengan lelaki lain tapi apa boleh buat, bukan jodoh. Saya akui, tujuh tahun lalu pernah berkawan rapat dengan Putera tapi ketika itu dia terlalu muda.

“Tidak sangka pula kami boleh bertemu kembali dan memutuskan untuk berkahwin dalam masa yang singkat,” ujarnya yang ditemui pada majlis pelancaran Masterchef Malaysia All Stars di Berjaya Times Square, Kuala Lumpur baru-baru ini.

Selepas 11 tahun memegang gelaran janda, Syanie melihat institusi perkahwinan dalam radius yang lebih berbeza daripada sebelum ini.


“Sudah tentu saya rasa sangat takut untuk kembali mendirikan rumah tangga selepas 11 tahun tapi saya enggan membazirkan masa lagi.

“Keluarga kedua-dua belah pihak pun sudah kenal antara satu sama lain dan saya belajar satu perkara daripada kegagalan lepas iaitu komunikasi,” tambah Syanie.

Syanie akan berkahwin dengan Nadi Putera pada 1 Mac 2013 iaitu pada tahun hadapan. Kita doakan yang terbaik buat Syanie dan pasangannya semoga apa yang dirancang, akan berjalan dengan lancar.

11 comments:

Cik Yaya said...

Alhamdulilh..btmu jodhnya.. =)

Nurfaezah Abdullah said...

kalo dah jodoh tak kemana :)

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah untuk mereka :)

YaNg AyEsHa said...

tahniah untuk syanie..uzu, silap tahun tu..2014 kan patutnya?

JAMIAN BIN SARIF said...

semoga syanie berbahagia hingga ke akhir hayat...

Amanda Suria said...

Alhamdulillah. ..lama dia menjanda...akakbpun sama..dh 8 tahun dah...

Mas Zull said...

assalamualaikum uzu...yer la silap tahun tu tahun depan 2014 kan...:)

drina drinacom said...




Kami membawa pasangan untuk berkahwin secara sah di pejabat Majlis Agama Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam 2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.
Sekiranya berminat, sila hubungi :-
DRINA DMARYA RESOURCES
No 7 Tingkat 1, Simpang 4, Teluk Pulai (Atas Kedai Kek Bee's)
Tel : 03-33745230/ 013-3311606
WEB KAMI :
kahwinthaibest.blogspot.com
drina1998.blogspot.com





















record screen - go to website























download youtube videos

Mia Liana said...

tahniah.... semoga berbahagia hendaknya..

Wanie Seuk said...

Akak 1Mac 2014 lahhh. heheheh anyway jom join GA ni http://wanieseuk.blogspot.com/2013/10/cosmic-giveaway-by-le-awesome-trio.html

Sukma Haron said...

semoga bahagia...tahun depan 2014....!

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com