✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, November 6, 2013

Tersempak Dengan Blogger Cun , Ainaa Roseberry

As-Salam


Siapa yang tak kenal dengan blogger yang cantik cun melecun, Ainaa Roseberry owner blog http://www.ladyainaa.com/ atau uzu panggil Ena je. Kejadian berlaku kat Low Yart dan uzu tengah jejalan sesorang tengah servay modem wifi, then..

"eh macam kenal ja pompuan ni. Yang lelaki tu pun macam kenal"

Uzu datang dekat lagi, nak make sure bukan salah orang.. Tapi konfem Ena ngan Aim si pakwe dia tu. Hahahaha. Uzu p la dekat ngan dia. Uzu cam baju yg Ena pakai. Aim yang bagi dari Indon. Hahaha. Ingat ok :) Pastu, nak tak nak tegur ja. Ya la.. Kang dia tak faham uzu cakap Sabah. Haha. Haa kena tegur juga..

"Ainaa.... "

"Sape ni eh?" dengan muka senyum tapi tak kenal.. Hampeh .. Haha

"Emas Putih" ..  uzu berkata lagi.

Haaaa lepas tu berpeluk sakan la Ena ngan kakak dia yang kecik ni. Maklumlah . Dah le kecik, terserempak ngan Ena yang tinggi. Nampak gila perbezaan tinggi.. Tapi Ena serius comel orangnya :)

Ha Ha Ha Ha kantoi kan dating ngan Aim. Malas nak ganggu korang berdua dating, tu yang segera minta diri dan memang nak check out hotel . Tak check out lagi. So, i have to go..

Sebelum berpisah, eh mesti lah bergambar.Hahahaha :) Kesian Ena terpaksa turunkan ketinggian semata-mata nak sama level tinggi ngan uzu dalam gambar. Hahaha. Thanks Ena. Nanti jumpa lagi, InsyaAllah :)

Ena pun ada buat entry tau, so jom baca entry Ena pulak --> TERJAH

12 comments:

::Misz sunsWeetz:: said...

bila nak terserempak dgn Ms lak dear=)

CXopportunities said...

haritu cx ade terserempak dgn sorang blogger gak tp takut nk tegor, takut salah orang. yelakan, cx kan tk pernah letak gambar reality dkt blog. so takut org kate penipu plak. hahahah .

Mazni Munawar said...

dua2 comel. kak uzu ni pun blogger terkenal jugak hehe

Nurullai Abdullah said...

Kalau jumpa saya, tegur2 la eh sbb saya pemalu orgnya, tak berani nak tegur dulu.hihi

ika zulkefli said...

dua-2 comel..:)

Normi Nieza said...

untungnya..:)

Nieyna Sakinah ZA said...

hahaha dua2 cuteee !!!!!

Shida Radzuan said...

best juge jln2 KL terjumpa retiss sana sini heheee :) nk jumpa enaaa!!

Azhafizah Md Nor said...

boleh pulak terserempak ek..best la..pasni kite buat2 terserempak nak?akkekeke

ain syafieqa said...

Pernah tserempak dgn blogger cun tp segan nk tegur.hihi

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

ena memang tgh kalut mse tu.. memang tak cam kak uzu... ngeeeee thanks kak uzu, kak uzu pun omey angat lorh!!! aaauuummm

Nadia Johari said...

dua-dua sama comel..haha

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com