✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, November 17, 2013

www.kisahemasputih.com Sudah 5000 Follower

As-Salam

Alhamdulillah apa yang uzu nantikan telahpun uzu dapat. Lama dah tunggu, bila lah dapat 5000 follower ni.
Akhirnya selama beberapa tahun berblogging dengan penuh kesabaran dan minat, tercapai juga :)

Terima kasih kepada follower-follower uzu semua. Terima kasih kepada yang menyokong. Terima kasih kepada yang memberi tunjuk ajar dan Terima kasih kepada blogger yang bersusah senang bersama uzu selama ni. I love korang2 semua :)

So, siapakah follower ke-5000 blog http://www.kisahemasputih.com/ ? Hehehe. Tahniah kepada....


Jom lah kita semua follow blog ni. Newbies lagi ni. Hehehe. Thanks sekali lagi untuk HuDa yang sudi follow blog uzu. Rajin2kan lah melawat blog ni. Hehe. k bye Salam.

20 comments:

Aswan Azmy said...

tahniah uzu..

Mohamad Khairil said...

alhamdulillah :D tahniah :D

Nur Adila said...

Tahniah ..

Mazni Munawar said...

tahniah ^^

eydafaizal said...

wow .. dah 5000 follower uzu .. tahniah ..

Eraz Fadli said...

Tahniah Uzu.. Hebat tu..

SumMerLove Cheery said...

Tahniah.. kita br je follow blog EMAS PUTIH ni.. follower yg ke-5 ribu kali..keke.. jemput2 lah singgah ke blog cheery yg xseberapa ni..lagi 4995 follower lagi nk cukup 5009 follower.. :P

Nurfaezah Abdullah said...

woww tahniahh uzu

Aina Sofea said...

tahniah kedua-duanya >.< kehkeh

Irfan Iraz said...

tahniah uzu, sudi-sudilah ajar bdk noob mcm kita nie ye...winkwink

Shida Radzuan said...

tahniah uzu dah 5k hehee :)

Pha Is said...

tahniah uzu.. hebat..!!!

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahhh tahniah kak uzu.... ^_^

Idjal sawank said...

Wow keren banget,btw udah brapa lama ngeblog nya?

zana fahmi said...

Tahniah cik Emas Putih..hehe..

uks world said...

tahniah kak uzu~ moga tak jemu berblogging.. :)

Sabrina SA said...

Tahniah ye kak :D

KakNi Sihat Cantik said...

Tahniah Uzu!!! (^_^)b

Saya ni dah lama sgt blogging tp baru 85 followers. Terima kasih kpd Uzu yg turut menyumbang... perjlnn sy masih jauh... hu hu hu

Nieyna Sakinah ZA said...

Tahniah kak uzuu :)

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..tahniah uzu..happy blogging!

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com