✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, December 17, 2013

Adik Paul Walker Pegang Watak Brain O'Connor


Watak yang dipegang oleh mendiang Paul Walker dalam filem 'Fast and Furious 7' bakal digantikan oleh adik pelakon itu, Cody Walker. Cody yang juga seorang pelakon lagak ngeri bakal menghabiskan pembikinan filem ini sekali gus menghidupkan semula watak Brain O'Connor.

"Pada masa ini, kita merasakan adalah perlu untuk menghentikan seketika pembikinan filem ini untuk suatu tempoh masa tetapi kami memilih untuk terus bergerak ke depan.

“Sehingga kini, kita tahu peminat juga turut berkabung bersama kami bagi menghormati pemergian Paul Walker," ujar jurucakap Universal Studios dalam satu kenyataan. 

Menurut beberapa sumber dari produksi ini, Cody hanya melakonkan watak abangnya dari arah belakang atau jarak jauh. Manakala untuk rakaman jarak dekat, teknik CGI akan digunakan.

sumber

9 comments:

Cik Cammy Lia said...

adik pn hensem jugak..hehehe..

Puan Gojes said...

depa seiras la kan uzu. tapi abg la ensem sikit :D

Khamsi Abdullah said...

weewit..emsem woo! mata die cantik.

Ahmad Zaki said...

Panggil je saya belakon watak tu... hahahha...

ZH Blogger

Adie Zaff said...

Err..macam knl jer adik dia ni...hahah

Azhafizah Md Nor said...

pun boleh lah dari justin bieber.haha

Sukma Haron said...

sama tapi tak serupa.......

Ezad Skytech said...

memang nampak lebih kurang sama tapi bagi peminat filem fast & furious sejak yang pertama dulu...pasti rasa lain...huhu

Cik Fie said...

nak seiras sikit . hehe :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com