✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, December 8, 2013

Page Rank Blog Emas Putih Naik !!

Page Rank Blog Emas Putih Naik !! - Baru-baru ini dunia blogger dikecohkan dengan update terbaru kenaikan page rank blog masing-masing. So, pasti ramai blogger yang check pagerank masing-II . Termasuklah uzu..

Sebut tentang PR ni, uzu tak sangka lah dapat naik sebab tapi mengharap. Siapa lah tak nak PR naik kan? So uzu pun check PR di http://www.prchecker.info/check_page_rank.php dengan memasukan link blog kita.



Alhamdulillah selepas 3 tahun lebih ada blog, baru naik PR ni. Selama ni PR 1 ja. Sedih. Malu pun ada juga sampai siap buang gadjet PR kat tepi blog. Haaa bila dah naik ni, boleh la letak balik. Hehehe.

Sapa yang tak tahu apa itu PR, boleh lah google. Benda ni penting tau untuk orang menilai blog kita. Dan paling susah nak naik. PR ni bukan setiap masa kena update, ada tarikh2 tertentu. Maybe dalam 2 3 tahun sekali. Cara nak tengok pula, 10/10 adalah yang terbaik.Hehe

So , korang pula.. dapat PR apa berapa? Kongsilah.. :)

17 comments:

NurainSuperr said...

tahniah !!

Tetamu Istimewa said...

Tahniah, semoga lepas ini lebih meningkat.

Aina Sofea said...

saya punya 1/10 je .. tahniah :)

Eraz Fadli said...

Tahniah Uzu.. Sama la kita..

Puan Gojes said...

tahniah uzu! :)
uzu, 1 better or 10 is better? skala tak reti nak baca :D

Nurfaezah Abdullah said...

mine konpom 1/10 haha

Zulqarnain Abu Hassan said...

belum shortlisted dalam index google hehehehe..

sangat baru lagi...

Hafiz Hafizol said...

gimme five Uzu. kita sama haha

sizziey darliana said...

tahniah

Muhammad Khairuddin Lim said...

Tahniah...

baby comel said...

kita pun sama, baru je check malam tadi. ekceli xtau pun yg PR dah updated. Alhamdulillah, kita pun 2 jugak. Tahniah Uzu..

Tasha Aqisha said...

thniah uzu

Nyamuk Terbang said...

tahniah uzu

Azhafizah Md Nor said...

congrats..sama PR kita :)

Sukma Haron said...

tahniah UZU...akak PR1....

Nadia Johari said...

nad pr 1 je..hehe..tapi syukur jugakla

Cik Fie said...

tahniah kak :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com