✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, December 6, 2013

Senarai Hadiah & Sponser Mini GA Disember

As-Salam

Haiiiiiii korang. Selamat datang ke bulan Disember. Dah nak sebulan lebih jugak tak buat GA ni. Last buat pun GA October hari tu . Hehehe. So bulan ni nak buat lagi. Alhamdulillah ada respon baik dari sponser.

Kali ni uzu hanya membuat pencarian sponser cash dan beberapa barangan yang simple. Saja testing. Dan uzu memang tak ambil banyak sponser kali ini untuk memudahkan para peserta mengikuti syarat yang diberikan..
Hadiah :

Cash RM 50x2
Sponser : Lylahana Shop

Cash RM50x2
Sponser : Brado Bapok
Cash RM50x1
Sponser : Wan Comel

Cash Rm50x1
Sponser : Mahamahu

Perfume Gred AAA Bernilai RM50 x 5
Sponser : Mohd Rasul
Puzzle 3D Bernilai RM50x1
Sponser : Lan Careno
Terima kasih diucapkan kepada blogger-II yang sponser Mini GA uzu tuk bulan ini. Semoga dimurahkan segala rezeki anda anda semua. Hehehe thanks sangat-II :)

8 comments:

sha dhira said...

oshem sangaaattt..... terima kasih penganjur dan sponsor, tak sabo nak join ni..

Sukma Haron said...

tak sabar nak join....all the best...!

belogisam said...

memang banyak ga dari emas putih ni..

Invisible Me said...

Hadiah menarik semuanyaa..

Yumida Huda said...

wah hadiah owesome..beznye...nak join

Amyma Omar said...

wow.. xsabarnye nak join.. :) awesome gila hadiah...

Nisa Greennnpanda said...

bestnye hadiah...
nk join GA tp xde twitter n instagram...huhuhuhuhu

Cik Fie said...

banyaknya hadiah :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com