December 24, 2013

Senarai Pemenang Mini GA RM600 by Emas Putih

As-Salam



Pemenang Top Referral
Cash RM50 + Puzzle Bernilai RM50 3D
*via google analytic

Pemenang Random
Cash RM50
1. 27
2. 89
3. 265
4. 312
5. 84

Perfume Gred AAA Bernilai RM50
1. 132
2. 309
3. 390
4. 93
5. 58

Tahniah kepada semua pemenang. Sila tuntut hadia Mini GA anda segera. Masa untuk menuntut diberi sebanyak 5 hari sahaja dari tarikh hari ini. 

Pm uzu kat facebook beserta details :

Top Referral :-
Nama :
Alamat :
No fon :
No Acc Bank :
Jenis Bank :
Email :

Pemenang perfume :-
Nama :
Alamat :
No fon :

Pemenang cash :-
Nama :
No acc :
Jenis bank :
Email :

Terima kasih yang sudi join Mini GA uzu. InsyaAllah bulan depan ada lagi Mini GA seperti ini. Thanks sesangat yang join. Ramai sangat join kali ini :)


Share:

36 Sila Komen:

YatieOwner said...

waaa, da ada pemenangnya :)
tahniah PG ucapkan. belum ada rezeki PG lagi tuk menang. :) tahniah ya kengkawan :)

Syira Lokman said...

alaa..saya tde :( tpe..tahniah semua pemenang ! :D

ERAZ FADLI said...

Tahniah kepada semua..

Unknown said...

tahniah pemenang :D

kisah si dairy said...

tahniah mereka yang menang..

Karya Mahirah said...

tahniah pada pemenang...
huhu sy tak pernah lucky setakat ni... belum rezeki... tahniah ye blogger yg menang...

nurmisnan said...
This comment has been removed by the author.
fiqah hamed said...

Tahniah kepada pemenang..(:

Unknown said...

Alhamdulillah menang! :) 390 :)

Unknown said...

tahniah kepada semua pemenang.. :)
nampaknya AA belum ada rezeki lagi peluang nak menang disini :)
lain kali nak kena cuba test try join lagi sekali ni ;)

Hazi Nellwessly said...

tahniah kepada pemenang :) bukan rezeki sayaaa ~

Tengkubutang said...

Hu3.. dh agak dh.. memang x menang.. sebab ramai sangat peserta.. kkkiki.. tahniah buat semua yg menang yea.. hu2.. bila lea nak menang GA by uzu ni, sekali, pun x pernah menang lagi.. heeee

yanchii said...

Alhamdulillah.. Terima kasih kak Uzu :D

Izafiza said...

Tahniah buat semua pemenang =)

Unknown said...

takda rezeki.. :( tahniah kepada pemenang.. :)

Unknown said...

alhamdulillah tersenarai sebagai pemenang...
thanx uzu...

confdeb said...

tahniah sape yang menang...

Unknown said...

Weweee ! Thniah smua pmng ! ^^

Unknown said...

tahniah kepada pemenang :) bukan rezeki saya ^_^

Farah Arina said...

tahniah pada pemenang :)

Fatin Diana said...

Tahniah semua :)

Wanie Masduki said...

tak de rezeki lagi kali ni..tahniah kepada pemenang

Unknown said...

Xmenang la huhu

Maria Firdz said...

tahniah kpd semua pemenang..

Invisible Me said...

Tahniah semuanya :)

Sukma said...

tahniah buat semua pemenang....

Ana Nur said...

Thniah pmenang :)

Cik Aza said...

Congratulation to all winners!

Hani Rahman said...

Tahniah ...

Milobenikattepi said...

Wah betul ke ni no 89..mcm x caya je..hehe..alhamdulillah ;)

Dingdang said...

Alhamdulillah... menang cash :)

Unknown said...

alamak....tak bertuah..ehehhe..:) tahniah utk yg menang ..:D


ps: Lyeen nak jemput u olls untuk join Pencarian Bloglist & Review dekat sini http://ciklyeen.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-dan-review-blog.html

Ida Yuni said...

alhamdulillah menang...:)

Azhafizah MN said...

Congrats pada mereka yang menang :)

Unknown said...

tahniah pada yang menang.. amal xde luck :)

Cik Fie said...

tahniah buat pemenang :)