✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, January 13, 2014

Custom Made Sticker Car


Custom Made Sticker Car | Sekarang ni ramai pemilik kereta di Malaysia lebih suka menghiasi kereta dengan stiker yang cantik, comel, cool, smart, elegent,unik dan yang lebih penting menarik perhatian ramai. Sesetengah pemilik kereta lebih selesa menggunakan custom made sticker car di mana ia mengikut citarasa masing-masing.

Di laman sosial Instagram Car Sticker Malaysia, terdapat pelbagai jenis design custom made sticker car yang menarik saya lebih menyukai design custom made sticker car dibawah ini yang mana custom made sticker car ini berkait rapat dengan diri saya yang merupakan salah seorang blogger di Malaysia.


Seperti yang kita sedia maklum, mengikut statistik di Malaysia, kebanyakkan individu dari semua peringkat umur mempunyai blog mereka sendiri dan sticker custom made sticker car yang terpapar diatas amat sesuai untuk para blogger di luar sana.

Design custom made sticker car yang berkonsepkan tema ringkas yang hanya menggunakan dua warna iaitu kuning dan hitam sahaja. Pemlihan jenis tulisan yang jelas pasti akan kelihatan lebih menarik perhatian para pemandu jalan raya yang melihatnya. Kesinambungan warna kuning dan hitam sudah menjelaskan bahawa design ini menunjukkan ketegasan serta garisan belang hitam kuning melambangkan tanda awas.

Jika custom made sticker car  ini ditampal di cermin kereta, pasti ramai yang tahu kita seorang blogger dan ia menjadi kebanggaan buat kita. Ia sedikit sebanyak membuka mata segelintir pihak untuk mengetahui bahawa blogger juga merupakan salah satu platfom untuk menyampaikan sebarang matlumat.

Dapatkan custom made sticker car untuk kereta kesayangan anda! Pasti ramai yang kagum melihat cantiknya kereta yang diserikan oleh sticker custom made sticker car daripada Car Sticker Malaysia . Dapatkan segera custom made sticker car dengan menghubungi :

No Telefon : 010-2255485 / 012-6953385
Instagram Car Stickers Malaysia : car_stickers_malaysia
Servis : Printing Biasa, Bussines Card, Flyers,Banner, Sticker Kereta

Contest SEO Car Stickers Malaysia ini di anjurkan oleh Farisya Anastasyia dan ditaja oleh :
Car Stickers Malaysia | http://www.bettadeals4u.com
Farid Laham | http://www.terbaek.net
Jamian Sarif | http://www.jaymiee.com
Kamil Salleh | http://www.sensasi2020.com
Hanny Abdullah | http://www.diarymama.com

p/s : siapa yang berminat menyertai contest ini, sila tekan -> Contest Custom Sticker Car

16 comments:

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck Uzu..best jugak ada sticker custom made ni kan..boleh jadi rare :)

Abak's Role said...

Wah....

Farisya Anastasyia said...

Terima Kasih Atas Penyertaan! :)
Jangan lupa blogwalking ke blog para sponsor dan peserta lain2 yer !^_^

Paly said...

good luck... paly pun join jugak :)

Contest SEO Car Stickers Malaysia

terbaek.net said...

jng lupa ajak kawan2 join sekali ye hehe

cik amal said...

baru berkesempatan untuk singgah sini...
selamat petang
good luck kak :)

jemput singgah blog amal

http://cikamal.com/

Eraz Fadli said...

Good Luck Uzu..

Solehah Shamsuddin said...

Goodluck uzu.

Rizkyzone.com said...

saya juga ikutan kontes ini meski saya bukan orang malaysia

sha dhira said...

shad join jugak, good luck kak uzu..
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/custom-made-sticker-kereta.html

Khalid Kyle said...

Datang sini jalan2 BW dari contest yang sama =)

Jom Terjah : Custom Made Sticker Kereta | Car Stickers Malaysia

Yumida Huda said...

menarik design stickernya kan uzu..ada bermacam design..juz pilih mana yg kita suka jer...ala2 beli kek raya tu..hihi..main tunjuk2
Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

mOoN said...

sy join juga... good luck sis..

http://www.munirahizzan.com/2014/02/custom-made-sticker-kereta.html

Azhafizah Md Nor said...

Singgah lagi untuk sessi blogwalking :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/custom-made-sticker-kereta.html

Khairul Asrol said...

semoga berjaya uzu dalam contest ni.

Yumida Huda said...

bagus kan sticker macam ni, sebagai medium promosi yang kita lekatkan..juga mencantikkan kereta kita
Custom Made Sticker Kereta

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com