✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, January 31, 2014

Hasil 30 Hari Bersama Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

As-Salam

Alhamdulillah tamat juga cabaran 30 hari bersama Ephyra yang mana telah uzu update pada awal Januari lalu melalui entry ini Bermulalah 30 Hari Cabaran Bersama Ephyra . Jom baca review uzu kat bawah :

Masalah yang di hadapi :

1 ) Kulit muka berminyak, jerawat, bekas jerawat, kulit tak sekata, bintik-bintik hitam dan garis-garis halus seperti gambar dibawah. Gambar ini diambil sebelum uzu minum Ephyra . Selepas 30 hari penggunaan, jerawat dah hilang dan semua masalah kulit semakin kurang.. No filter no edit ok.. Guna camera yang sama.

                                      Sebelum                                                                  Selepas

2 ) Kulit muka sedikit gelap tetapi sejak akhir-akhir minum Ephyra baru perasan kulit semakin cerah sikit berbanding sebelum ini. Dalam 2 % kecerahan macam tu. Tak cerah sangat, yang penting semakin cerah :)

3) Rambut gugur . Uzu sebenarnya mengalami masalah rambut gugur yang melampau. Tiap hari mesti ada je rambut gugur. Sejak minum Ephyra, rambut kurang sikit gugurnya berbanding sebelum ini. Yeah ^^

4) Jenis pelupa. Ya uzu memang jenis pelupa dalam apa-apa hal, kesan minum Ephyra, pelupa uzu dah semakin kurang. Dah tak semua benda uzu lupa. Dah boleh ingat dah ^____^

5 ) Malas yang melampau. Haha . Malas bangun pagi. Kalau nak p kelas pagi tu, liat nak bangun, tapi uzu perasan, bila uzu minum Ephyra, uzu bertenaga sikit dari sebelum ni. Uzu pernah minum Ephyra sebelum nak tidur, akibatnya uzu tak dapat tidur, mata tak boleh lelap. Nampak takkk yang Ephyra ni memberikan tenaga? Hehehe. Serius ni. Tak tipu. Ce try ce try ..


Apa yang best tentang Ephyra ?

1. Tersedia dalam bentuk paket, so senang lah nak bawa ke mana-mana. Cuba bayangkan kalau ia didalam botol? Camna nak bawa tu? Payahhh nak sukat bagai. Ye tak?

2. Rasa Ephyra yang serius sedap. Manis. Masam. Rasa oren.. Tak muak.

3. Hanya gunakan air dan shake-shake. Hehe siapppp . Tak sampai seminit oiii...

Haaa setakat ni, ini je kesan positif yang uzu perasan kat diri uzu sama ada ianya luaran atau dalaman. Alhamdulillah kerana diberi peluang merasai sendiri bagaimana Ephyra bertidak positif dalam diri uzu. Psssst bila nak try ??


p/s : Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 

Kenapa Anda Perlukan Ephyra ?

1.Menjadikan kulit anjal,halus dan lebih cerah berseri
2.Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
3.Mengurangkan kedutan dan garis² halus.
4.Manjadikan rambut lebih sihat,lembut dan bersinar
5.Melancarkan sistem pencernaa dalam badan
6.Mengurangkan kadar kolestrol
7.Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
8.Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan
9.Mengawal berat badan dan meningkatkan kadar metobolisma
10.Melegakan kisakitan sendir dan arthritis

So, Jom dapatkannya sekarang..!!

Official Website : www.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com

13 comments:

Zara Nurhaidah said...

seriusss.. tgk ni.. smakin nak bli ephyra.. ~.~

Nur Madihah said...

wah, gaya yg bagus utk mempromosikan Ephyra! ^_^

rabiatul adawiyah said...

wah pernah dengar product nie..:)

Nur Shafiq said...

lagi model ephyra :)

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik...serius sangat cantik,comel...dah dengar tentang product ni...memang banyak kebaikkannya...

zaza nizam said...

gaya promosi terbaik!! bagus kongsi bersama :)

Diyana Hani said...

ololo..omeynya sis uzu..promosi terbaik la..hihi...hani singgh sini..

nabila biela said...

gudluckkk akak

ejulz said...

smoga dimurahkan rezeki..

:)

Azhafizah Md Nor said...

Ephyra yang berkesan :) bertambah comel lah kan uzu :)

MANZARINA said...

salam... lama x singgah sini.... saya suka tgk wajah uzu tanpa make up.... natural beauty.... keep it up.... chaiyooooo

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Mia Liana said...

Terima kasih sudi join Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

http://www.mialiana.com/2014/01/fasa-kedua-giveaway-ephyra-serlahkan.html

Keputusan akan diumumkan sebelum 15 Februari 2014. Good luck ya.. (^_^)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com