✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, March 13, 2014

Header Kisah Emas Putih Berwajah Baru. Komen Anda?

As-Salam

Header lama..

Header baru.. Tukar pada 13 Mac 2014 jam 03.54 pagi. Hehehe

p/s : Header tak banyak mana pun tukar, just tukar gambar tu ja. Ok tak? Komen anda?? 

30 comments:

Syaza Raihanah said...

Still cantik macam yang lama. Hehe

Shark Kay said...

nk jugak dia duk dalam gelung tu..
hehehe...

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Tantikkk.. hehehehehehhe harap tak tersangkut kepala tu kat leb leb tu dah la ye... XD

Zana Hassan said...

Cantik ♥♥

lynn kamarul said...

hehe comell. cam malu2 je pandang tmpat lain.. hehe nak request header boleh tak ??? nak tukar header baru gak

Farah Waheda Wahid said...

i love it beautiful...

Asha Lya said...

ok sweet tetap tema pinkish gurl

Sheila Salim said...

Assalamualaikum uzu..cantiklah ~~~

Cik Anis said...

eh eh, tu bkn pic mase event blogger ke? hehe

Mia Kassim said...

Nice... :-)

dyba gula-gula said...

pink pink pink pink.

Hana Jalil said...

Tetap dengan warna pink dia eh :D lawa2

Khairul Asrol said...

comment? KLCC! :D comel.

Diyana Hani said...

comel kakak!!! still omey with pink lak tu..i loikeee

Aisya 사구라 said...

lagi elok daripada yang lama punya...

Shida Radzuan said...

ok je tp yg lama lg cntik hehee :)

Che Akak said...

comey3

cik maisharah said...

slm cik putih..
pandai edit blog x..boleh x editkan blog saya..huuu..

nabila biela said...

cantik sesangat ;)

Mie Aimie said...

2 2 cantik, tp lg suke yang lama :)

Illya Farhana said...

Cantik....

yang baik Ishak said...

memang cantik dan suka juga dengan manik2 bertaburan di tudung tu... :D

Maria Firdz said...

Sweet...

Wafi Remli said...

Oh, tukar gambar je la nih

NaZiRaH @ Ezyra said...

Uzu...cantikk ;-)

~ctaman~ said...

Cantik!

Azhafizah Md Nor said...

gambar baru kat KLCC tu.

Norhasniza Khalid said...

memang lawa.. selawa orangnya..

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum....dua2 pun comel dan cantik....sebab dua2 pun pink...hehe...

Nadia Johari said...

kali ni tak nampk muka..hehee

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com