March 13, 2014

, ,

Header Kisah Emas Putih Berwajah Baru. Komen Anda?

As-Salam

Header lama..

Header baru.. Tukar pada 13 Mac 2014 jam 03.54 pagi. Hehehe

p/s : Header tak banyak mana pun tukar, just tukar gambar tu ja. Ok tak? Komen anda?? 

Share:

30 Sila Komen:

Syaza Raihanah said...

Still cantik macam yang lama. Hehe

Unknown said...

nk jugak dia duk dalam gelung tu..
hehehe...

✿INA AINAA✿ said...

Tantikkk.. hehehehehehhe harap tak tersangkut kepala tu kat leb leb tu dah la ye... XD

Milobenikattepi said...

Cantik ♥♥

mama lynn said...

hehe comell. cam malu2 je pandang tmpat lain.. hehe nak request header boleh tak ??? nak tukar header baru gak

Farah Waheda Wahid said...

i love it beautiful...

Asha Lya said...

ok sweet tetap tema pinkish gurl

Sheila Salim said...

Assalamualaikum uzu..cantiklah ~~~

Unknown said...

eh eh, tu bkn pic mase event blogger ke? hehe

Mia Kassim said...

Nice... :-)

dyba gula-gula said...

pink pink pink pink.

hana said...

Tetap dengan warna pink dia eh :D lawa2

Admin said...

comment? KLCC! :D comel.

Unknown said...

comel kakak!!! still omey with pink lak tu..i loikeee

Aisya사쿠라♥ said...

lagi elok daripada yang lama punya...

Shida Radzuan said...

ok je tp yg lama lg cntik hehee :)

Che Akak said...

comey3

Anonymous said...

slm cik putih..
pandai edit blog x..boleh x editkan blog saya..huuu..

nabila biela said...

cantik sesangat ;)

Unknown said...

2 2 cantik, tp lg suke yang lama :)

Illya LeYa said...

Cantik....

ZaridaIshak said...

memang cantik dan suka juga dengan manik2 bertaburan di tudung tu... :D

Maria Firdz said...

Sweet...

Wafi Remli said...

Oh, tukar gambar je la nih

NaZiRaH @ Ezyra said...

Uzu...cantikk ;-)

Unknown said...

Cantik!

Azhafizah MN said...

gambar baru kat KLCC tu.

Unknown said...

memang lawa.. selawa orangnya..

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum....dua2 pun comel dan cantik....sebab dua2 pun pink...hehe...

Nadia Johari said...

kali ni tak nampk muka..hehee