✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, March 23, 2014

Jual Murah !! Jom Beli Fake Braces Murah (Pendakap Gigi) !

As-Salam

Jual Murah !! Jom Beli Fake Braces Murah (Pendakap Gigi) !  | Wah macam lawa ja kan pakai pendakap gigi fakes ni, rasa macam real ja. Siap colourfull lagi, then banyak design. Terasa nak beli ! Hehe. Ada kat sini yang berminat untuk dapatkan fake braces ni ?? Ok korang boleh lah tengok pakej yang murah, memang murah dari biasa ni !! Sekarang ni ,gigi pun nak cantik-cantik kan? Jom order kat sini !!! 

BRACES PACKAGE A RM 35.00 
- upper braces 
- manual braces 
- free delivery via PosExpress .

BRACES PACKAGE B RM 45.00 
- upper braces 
- manual braces 
- braces box 
- free delivery via PosLaju

BRACES PACKAGE C RM 50.00 
- upper braces 
- lower braces 
- manual braces 
- free shipping via PosExpress . 

BRACES PACKAGE D RM 60.00 
- upper braces 
- lower braces 
- braces box 
- manual braces 
- free delivery via PosLaju

Available Colors 
for Normal, powerchain, flowery fake braces.




Examples 
for normal, powerchain and flowery fakr braces.



How To Order
1. State which package u want 
2. Get total payment from us 
3. Make your payment 
4. Share payment receipt 
5. Reconfirm your details
 - name 
- complete address 
- mobile num 
- braces package 
- braces design 
- braces color stated by no.

You can find me at; 
- WeChat : miraahussin24
- LINE : miraahussin24 
- KakaoTalk : miraahussin244 
- Email : miraahussin@gmail.com 
- FB : http://fb.me/miraaahussin

*Fake braces sale price until 30 March 2014*


9 comments:

eimah siti said...

acane nak pakai fake braces ni? tak jatuh ke nanti bila makan?huhu

♥ Nana BamBam ♥ said...

As'salam,
maaf nak tanya...tak tabarruj ke gune pendakap gigi palsu ni...huhuu

maaf kalau soalan ini agak sensitif..huhu

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Perghhh macam2 sekarang.. Ena punya braces lambat lagi appointmentnyaa... hurmmmm...

tenku butang said...

Teringat dulu2 sape yg pakai braces ni dipandang buruk sgt.. tp skrg ni dh jadi mcm trend plak.. tp ok lah klu camtu kan..

Mizs Nizsa said...

Emm rasa macam nak beli jee. Kalau beli atas kaler lain, bawah kaler lain boleh tak?

fatihah ain said...

this fake braces still available tak??? i intrested nk beli....

Whywhywhy Koo said...

Stil available?

cinta saya said...

Mcm mnee nk pakaii braces niee ? Tlong ajar bolee ?

rayyan said...

dijual sekali ngan besi untuk menahan gigi ke?

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com