✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, March 13, 2014

Sepetang Bersama Blogger 2014 Part #2 #KLCC

As-Salam

Masih dalam mood SBB ? hehe. Ok I faham. Sebab maybe banyak sangat gambar kat SBB tu. Dah baca entry sebelum ni, Sepetang Bersama Blogger 2014 Part #1 ? Ni sambungannya..

Lepas ja balik dari SBB tu, uzu and the gangs, Nina Sakinah and Tya Salmid heading to KLCC memandangkan KLCC dekat dengan Saloma Bistro . Jalan kaki pun boleh. Hehe so we decide to cari makan sebab uzu ngan Tya ni lapar . Lapar asyik nak melantak makanan ja. Tak kenyang lagi kot daging panggang yang sedap giler kat SBB tu..


Lepas makan, kami keluar jejalan meng-hitam-kan diri di luar KLCC. Lepak kat taman sambil tunggu kengkawan blogger yang lain (Mek Cah, Muja, Hazirah and Yuyu Atiqa ), yang mana dah janji nak lepak kat KLCC lepas SBB. 


 "i hope u there"

  


 Muja and me.

Lepak kat tamat KLCC tu, memang meng-hitam-kan sebab dengan suasana yang jerebu yang melampau dan panas gila. Hehe. Apa yang kami buat di taman tu, lepak, cerita dan bergambar dan sambil layan air Yeos . Perghhh. Thanks Yeos for the sponser. Alhamdulillah. Rezeki.

SBB event yang sangat bernas kerana mengumpulkan semua penulis blog dari 3 negara dan disitulah penulis blog berjumpa dari alam maya ke alam nyata. Cewahh. Harap SBB tuk tahun depan ada. Amin. Salam.

16 comments:

HASRUL HASSAN said...

Kenapalah saya tak ada ketika ini ...

Keyme Keymoo said...

comel je kak uzu sedondon head to toe pink colour, hehe

Puan Gojes said...

amboi2. anak2 dara ni comei je posing :)

Cikna said...

Alway's PINKYSZZZ,sweet..............;-)

:: idzwa :: said...

alahaiii comel nyer :)

Wan Maruzen Wan Husain said...

sweet...

Liyliz said...

BILA LA liz dpt jumpa kak uzu ni.

Normi Nieza said...

bestnya..:)

nana kimie said...

best best!

♥ Nana BamBam ♥ said...

bila anak dara berposing..fewit :v

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

hehehe untung la.. maaf tak dapat join.... hurmmmm

Zara Nurhaidah said...

semuaa pon gojesss ^^

Shark Kay said...

nk puji gambar atau nk puji orang nie..
suma kiut miut...
isk isk isk..
untuk orang KLCC leh tgk diorg nie.

Firzanah Azhar said...

lawa la uzu & frenz :) baju pun tip top eh .

Azhafizah Md Nor said...

KLCC seberang jalan tuu..sakan lah korang berjalan kat sini ye :)

Nadia Johari said...

ok jeles sangat...hehe

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com