March 16, 2014

, , ,

Siapa Ada Masalah Follow Blog ? Ini Caranya..

As-Salam

Ingatkan uzu sorang ja ada masalah follow blog, rupanya ramai blogger yang ada masalah yang follow blog ni, so uzu pun nak kongsi cara follow yang lain.

Follow--> More Option --> Follow


So kepada peserta GA , sesapa yang ada masalah follow blog, boleh rujuk gambar diatas, Harap xda masalah lah korang tuk join GA dan memenuhi syarat-II nya .Sekian dan salam. Hehe
Share:

14 Sila Komen:

Umie Amirain said...

Thanks for sharing...macam-macam masalah sekarang...haritu saya kena komen box hilang...sekarang follow pula ada masalah...huhuhu

Unknown said...

kalau keluar mcm gambar tu takpa jugak uzu..ni lgsung tak boleh..huhu

Milobenikattepi said...

thanks for sharing

Cahaya Kebaikan ♥ said...

Dah try byk kali buat mcm tu. Masalahnya, tak keluar2 pun mcm dalam gmbr tu. Dia keluar tulisan je bgitau ada error. Tak boleh. Haih. Sayang betullah! Harap2nya cepatlah google betulkan balik!

Sukma said...

akak punya tabber widget pulak hilang...macam-macam....

Sukma said...

akak punya tabber widget pulak hilang...macam-macam....

Sukma said...

akak punya tabber widget pulak hilang...macam-macam....

Areyna said...

tq kak.... beberapa hari ni memang xleh follow... terpaksa masuk kat more options... inagt kn ina sorg je yg ada masalah mcm ni.. hehehhe.. tarik nfs lega jap...fuhhhh

Ai said...

xdpat pon akak. nk sign in gune email blogger pon x bole. kena sign in gune email lain bru dpt :'(

Hariz said...

Sudah lama follow blog KEP ni. Hiks

Ikhlas,
profhariz.com

Unknown said...

thanks for sharing

MiaLovetto ^^ said...

Masalah saya lain la kak >>http://thesupersomething.blogspot.com/2014/03/tak-boleh-follow.html

nabila biela said...

okies...tq kak

Azurah said...

thanks for info.. patutla ramai blogger yang tak blh follow blog.