✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, March 16, 2014

Siapa Ada Masalah Follow Blog ? Ini Caranya..

As-Salam

Ingatkan uzu sorang ja ada masalah follow blog, rupanya ramai blogger yang ada masalah yang follow blog ni, so uzu pun nak kongsi cara follow yang lain.

Follow--> More Option --> Follow


So kepada peserta GA , sesapa yang ada masalah follow blog, boleh rujuk gambar diatas, Harap xda masalah lah korang tuk join GA dan memenuhi syarat-II nya .Sekian dan salam. Hehe

14 comments:

mama amir said...

Thanks for sharing...macam-macam masalah sekarang...haritu saya kena komen box hilang...sekarang follow pula ada masalah...huhuhu

Amirah Nuraisyah said...

kalau keluar mcm gambar tu takpa jugak uzu..ni lgsung tak boleh..huhu

Zana Hassan said...

thanks for sharing

Cahaya Kebaikan ♥ said...

Dah try byk kali buat mcm tu. Masalahnya, tak keluar2 pun mcm dalam gmbr tu. Dia keluar tulisan je bgitau ada error. Tak boleh. Haih. Sayang betullah! Harap2nya cepatlah google betulkan balik!

Sukma Haron said...

akak punya tabber widget pulak hilang...macam-macam....

Sukma Haron said...

akak punya tabber widget pulak hilang...macam-macam....

Sukma Haron said...

akak punya tabber widget pulak hilang...macam-macam....

~Nor Arena~ said...

tq kak.... beberapa hari ni memang xleh follow... terpaksa masuk kat more options... inagt kn ina sorg je yg ada masalah mcm ni.. hehehhe.. tarik nfs lega jap...fuhhhh

Shafinaz Aina said...

xdpat pon akak. nk sign in gune email blogger pon x bole. kena sign in gune email lain bru dpt :'(

Hariz said...

Sudah lama follow blog KEP ni. Hiks

Ikhlas,
profhariz.com

Wan Maruzen Wan Husain said...

thanks for sharing

MiaLovetto ^^ said...

Masalah saya lain la kak >>http://thesupersomething.blogspot.com/2014/03/tak-boleh-follow.html

nabila biela said...

okies...tq kak

siti azurah said...

thanks for info.. patutla ramai blogger yang tak blh follow blog.

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com