✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, April 5, 2014

Alhamdulillah. Masalah Tak Boleh Follow Blog Dah Settle.

Assalamualaikum.

Seperti yang kita semua dah maklum, beberapa minggu ni ada masalah sikit dengan button follower, ada yang tak dapat follow sebelum ini dan pastinya ia menimbul sedikit masalah bila nak join GA dll.

So hari ini dah bolek cek kat blog masing-masing atau cuba follow blog orang lain,rasanya dah kembali ke asal. Uzu dah test dah follow . Alhamdulillah dah setel dah problem tu :)

So kepada sesiapa yang pernah join GA MAC 2014 uzu bulan lalu, bolehlah kembali memenuhi syarat tuk follow para sponser yang tak sempat nak follow tu .Klik --> GA MAC 2014 .

Sekian danharap maklum :)

2 comments:

Amer Amirah said...

Hai! Pencarian sponsor dibuka! If ada yang berminat, boleh baca & inbox terus! thankyou!

http://amirahamer.blogspot.com/2014/04/pencarian-sponsor.html

MiaLovetto ^^ said...

Yeyy ! Tumpang gembira =)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com