✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, April 30, 2014

Hilangkan Bintik Hitam Kat Hidung Dengan Sulfur Blackhead Suction Nose Pack

As-Salam

Hilangkan Bintik Hitam Kat Hidung Dengan Sulfur Blackhead Suction Nose Pack | Hari ni nak berkongsi satu produk yang hot item dari Hansaegee Nature iaitu produk yang sangat mudah, cepat dan berkesan ! Produk apa? Haa memperkenalkan Sulfur Blackhead Suction Nose Pack. Oh seriuss ! Senang je nak pakai benda ni. Blogger terkenal spt Hanis Zalikha, Fatin Liyana pun guna tau produk ni :)


Cara pakai Sulfur Blackhead Suction Nose Pack :


Wow. what a suprises !!

Step 1
1. Basuh atau basahkan hidung anda
2. Koyakkan plastik nose pack. Ambik nose pack tu. Nose pack yang kaler hitam tu halakan ke hidung dan kaler putih hala kan ke depan.
4. Tampal nose pack perlahan-lahan dan ratakan ke hidung
5. Tunggu sehingga 10-15 minit
6. Buka perlahan-lahan.
7. Basuh / bersihkan hidung anda

Step 2 
9. Jangan lupa letak serum (botol hijau) kat hidung !!

Tips :
* Basuh hidung dengan air suam supaya lubang/pori hidung terbuka
* Serum berfungsi untuk mengecilkan kembali lubang/pori pada hidung

Selalunya kan, sebelum ni ada produk s*****o mask kan yang sekarang femes tu, tapi cara tu susah sikit sebab nak kena sapukan ke muka/hidung, pastu tunggu 30-40 minit untuk kering then tangan kotor pulak tu. Haaaa so ini sebabkannya uzu suka dengan produk ni, just tampal je ! Hehehe. Senang kan?

So for those yang berminat nak cuba dan rasai sendiri pengalaman anda menggunakan Sulfur Blackhead Suction Nose Pack ni, boleh lah terjah http://www.hansaegee.com.my/ :)

8 comments:

Nurzaliza Mohd Ali said...

wow.. Bertambah comei la cik adik kita ni.. Hihihi..

sHaRiNa eLyaNa said...

tudung juga yg main peranan hiks..tatap comel :)

Shida Radzuan said...

hehee..mcm best jer..tarik2 kat hidung hehee :D

Azhafizah Md Nor said...

cam menarik gak produk ni

Nabiha Zaidi said...

Baca entri sambil gosok hidung.

Nabiha Zaidi said...

Baca entri sambil gosok hidung.

Nabiha Zaidi said...

Baca entri sambil gosok hidung.

hazlin samri said...

mne nk dapat benda tu??

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com