✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, April 12, 2014

Minum Kopi Dapat Bonus, Collagen Cuppuccino Hebat !



Minum Kopi Dapat Bonus, Collagen Cuppuccino Hebat ! |Haida Kamaruzaman Collegen Cuppucino (HKCC)? Macam tak pernah dengar pun? Tak pernah nampak pon orang jual kopi ni kat kedai? Kopi apa ni? Sedap ke? Apasal kopi ni ada nama orang pulak ni? 

Haaa..itu adalah ayat-ayat yang terdetik bila aku tengok iklan kopi ni kat blog seorang kakak satu tempat kerja dengan aku. Beliau amik kopi ni ketika sedang dalam pantang bersalin anak no.2. Kebetulan aku sedang mengandung dan due pon dah dekat. Kalau ikut apa yang beliau review di blog beliau tu kopi ni macam best jek..paling aku suka bila beliau kata kopi ni sedap dan rasa kenyang! Aha!! Itu yang kita nak ye puan-puan sebab konon-konon dalam pantang la nak jaga supaya berat badan tidak naik mendadak. Eh ye ke tak naik? Hahahaha…

Aku beli yang trial je dulu sebab takut nak beli sekotak. Bimbang kalau rasa dia tak sedap dan aku tak lalu minum.. membazir! Untuk makluman semua, aku ni memang jenis tak minum kopi or neskepe 3 in 1 tu ye..even neskepe susu pon tak bape suke nak minom. Sebab tu la aku takot nak beli sekotak. Aku pikir, sedap bagi orang lain tapi belum tentu bagi aku. Tekak lain-lain kan..

Lepas bersalin aku masih takut untuk cuba minum HKCC nih sebab ada kandungan herba. Aku takut anak aku kena kuning. Sekali tengok, tak minum pon anak aku tetap jugak kena kuning. Hadoiihhh… Tak ke rasa rugi tu tak minum?? Haaa..tapi ce tengok testimoni ni…  u ollsss rasa??



Lepas tu pulak tak jugak minum sebab takut rasa HKCC ni tak sedap. Rasa takut tu macam nak minum racun…hahaha.. Entah macam mana satu hari tu Allah gerakkan hati aku  untuk try la satu sachet HKCC ni.. tu diaaaaa…. perrrggghhh.. sedapnyeee…. rasa dia mild je.. rasa kopi tu ringan, x keras macam kopi lain, lemak-lemak manis..patutlah disukai ramai.. Pendek kata, memang HKCC ni rasa dia SODAP! Bayangkan aku yang bukan penggemar kopi mahupon neskepe boleh rasa jatuh cinta dengan rasa HKCC nih.. Ce bayangkan lepas korang tengok depa ni semua comment pasal rasa HKCC…



So, sebab sedap aku teruskan pengambilan HKCC. Dari sesachet ke sekotak, dari sekotak ke tiga kotak lepas  tiga kotak ke sepuluh kotak. Apa? Sepuluh kotak? YA! SEPULUH KOTAK terus. After sebulan amalkan HKCC secara konsisten, Alhamdulillah aku perasan ada beberapa perubahan dan kesan yang aku dapat rasa. Antaranya:

Masalah kulit muka kering hilang!
  • Aku ni memang takde masalah kulit muka. Maksudnya tiada masalah jerawat la…Muka ok je Cuma ada masalah kulit muka kering je..kekadang bila pakai bedak tu nampak la mengelupas dan capuk-capuk skettt.. dah tak cantek..kahkahkah.. tapi lepas amalkan HKCC, mengelupas dah kurang, kulit muka pon rasa moist2 gitu.. pastu my sister tegur pasai apa kulit muka nampak GLOWING je... Hahahaha.. kembang sekejap u ollss.. Aku cakap la aku minom kopi collegen + vitamin C lagi..terus dia pon nak.. Jeles la tuhhh…*bajet menawan*hahaha…
Extra Tenaga!
  • Sebagai wanita berkerjaya, isteri dan ibu, jadual kerja memanglah teramat padat. Habis kerja di opis, bermula pulak kerja di rumah. Tambahan dengan kehadiran 2 orang anak yang masih kecil, memang extra penat. Alhamdulillah, HKCC membantu dalam memberi extra energy kat aku untuk uruskan kerja-kerja rumah. Jam 1.00 pagi masih gagah mengemop lantai rumah..ko mampu?? Hihihihi…Mengawal selera makan!
  • Walaupun niat asal minum HKCC ni aku nak kurus dan kurangkan berat badan, nampaknya kurus dan aku tu belum berjodohan lagi. Harap maklum. Mungkin Allah belum izinkan lagi. So, usaha tangga kejayaan! Tapi, yang bestnye, HKCC ni memang boleh mengawal nafsu makan aku. Bila dah minum HKCC memang tak boleh nak makan banyak. Rasa perut ni dah penuh dah…so makan pun sikit je..
“ Minum untuk sihat, susut itu bonus..”


Alhamdulillah, badan aku serasi dengan HKCC ni. Lain orang lain kesan dan bonus yang diterimanya. Ikut penerimaan badan masing-masing. 

Contoh??

Boleh tengok testimoni terhangat, hidup lagi benar ini…..
1. TESTIMONI PENUH KONTROVERSI : http://on.fb.me/1gWm2gE
2. RUNGUTAN PENGGUNA : http://on.fb.me/1jLdCJG
3. MENGANDUNG selepas minum HKCC : http://on.fb.me/1q8hcPZ
4. BERPANTANG dan SUSU BADAN MELIMPAH2 : http://on.fb.me/1q1g1Qx
5. Bahaya HKCC : http://on.fb.me/1dUtQR1 
6. TERKEJUT hidup tiba2 berubah dengan HKCC : http://on.fb.me/1kxIBYb
7. WAJAH UMPAMA PLASTIK SURGERY : http://on.fb.me/1hoLlTV


BERAPA HARGA??
Semenanjung : Untuk 1 box HKCC (20 Sachet)
RM39.90 + postage RM10 = RM49.90
Untuk 3 box HKCC = RM119 FREE POSTAGE

Sabah/Sarawak : Untuk 1 box HKCC (20 Sachet)
RM43.90 + postage RM12 = RM55.90
Untuk 3 box HKCC = RM139 FREE POSTAGE

KALAU BERMINAT NAK CUBA CEMANA?
Hubungi saya di sini :
SMS/WHATSAPP 0193554458
FACEBOOK – Puan Zura Cendana https://www.facebook.com/puanzuracendana 

2 comments:

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah..

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Nampak menarik, kena try nie :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com