✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, April 6, 2014

Minum Kopi Ni Dah Boleh Kurus, Hebatnya Collogen Cappuncino!

Assalamualaikum. 


#190 kehamilan bersama SET ZURIAT sejak July,  2012 sehingga March, 2014
Mahal?
  • Jika ia diberi pinjaman manfaat menzahirkan zuriat? 
  • Jika ia mampu menjimatkan perbelanjaan harian anda? Minum HKcc kenyang! Acaner? 
  • Jika Ia mampu memberi kebahagiaan rumahtangga? 
  • Jika ia mampu memberi keselesaan di dlm ibadah seharian? 

Lagi??
Wallahu'alam. .kerna setiap pengguna penerimaan tubuh berlainan. .namun, insyaallah. .ia mungkin memberi impact positive di dalam kehidupan seharian anda dengan IzinNya. .

#Ramai ker PREGNANT?
#BEST sangat ker Kopi ni? 

Rahsia HKcc:
Tiada selayaknya menghakimi kecuali Allah maha memberi.. Niat lillahitaala utk setiap kali sesiapa sahaja menikmati mendapat manfaat tersendiri sesuai dengan penerimaan diri. TIADA JANJI itu dan ini. .
Alhamdulillah..HKcc tidak minta dipercayai kerana ia akan membawa kepada Syirik mempercayai selain Allah Taala..segala khasiat herba hkcc kami bergantung pada Zat allah itu sendiri. Tiada nas utk dibahaskan. Wallahu'alam.

Cuma pinta Hkcc. .tak perlulah merendah2kan khasiat setiap isi alam yang DIA PEGANG dan dipinjamkan kepada KITA. .

Keistimewaan hkcc yang TIADA pada mana2 product adalah kami menapis PENGEDAR.
Mengapa perlu menjadi pengguna sebelum sebarkan Hkcc?jual jer tak boleh ker? 

Jwpn:
Tiada satu pun testimonials dr pihak hkcc direka2. .kami telus di dlm sebaran manfaaat sesuai dengan syarat pengedaran. Jika anda tidak mendapat manfaaat dari hkcc sekurang2nya mengaku SEDAP atau bertenaga. .anda tidak dialu2kan menyebarkan sebaran kopi ini kerana apabila anda menipu di dlm jualan saya selaku pengedar menanggung dosa kerana bersubahat membenarkan sebaran penipuan berlaku. Setelah pengakuan anda kepada saya bahawa HKcc itu ini dan begini wlpun ia penipuan. .tgjwb saya sudah terlaksana.itu antara anda denga n Pencipta. 
Wallahu'alam. 

Ada fakta berkenaan Hkcc yang korang perlu tahu..Sebelum meneruskan niat bertanya:
Betul ker bley KURUS? ?  #COMPOM bley ngandung? ?#Kalu saya minum kopi ni Betul ker boleh KURUS/MENGANDUNG? ?
  • Hkcc TAKde RASA dan BAU HERBA langsung!!
  • Hkcc boleh minum bila2 pun..takda aturan..yang penting jangan berlebihan.
  • Hkcc ramai / terdapat PROFESSIONAL . Ex: Pharmacist, MSO , Surgeon, Anaesthetic, Medical Practitioner and etc
  • Bahan2 yang terdapat di dalam kandungan Hkcc semuanya korang MUDAH goggle..cth kacip fatimah.serapat.manjakani. .takder satu pun kandungan yang seksa nk nyebutnyer dan terangkan dr segi lughah..
  • Hkcc boleh di minum samada panas atau sejuk..buat ice blended pun boleh. .
  • Hkcc bukan ubat KURUS atau ubat MENGANDUNG! Ia juga bukan SUPPLEMENT aka makanan tambahan. 
  • Hkcc hanya minuman seharian biasa utk kesihatan yang mempunyai herba terpilih. Ia berfungsi utk seimbangkan hormon bdn insyaallah ia mungkin membantu memberi pelbagai manfaat selain kesuburan dan berat badan ideal, insyaallah.
  • Hkcc boleh di amalkan dgn apa sahaja products kesihatan kerana ia hanya minuman seperti 3 + 1. Koyak, bancuh minum. .KENYANG!
  • Hkcc tidak ada PANTANG itu ini tak boleh makan minum jika amalkannya..LAYAN jer apapun..asalkan Bahagia..
  • Ia bergantung pd penerimaan badan. 
  • Kesan sampingan? 
Anda mungkin akan kerap BUANG AIR KECIL atau AIR BESAR (Lawas bukan CIRIT BIRIT).

Ini kerana sifat kopi ini diuretic.Ia juga bersifat detoxification. Nyah toksin dlm bdn melalui urine. Kentut,sendawa,berpeluh.Ia bertindak dr segi Perkumuhan pengguna.
  • Banyakkan minum air putih banyak sekurang2nya 3liter sehari. 
  • Pesakit KENCING MANIS, DARAH TINGGI, SAKIT JANTUNG, CYST, FIBROID, PCOS boleh amalkan hkcc dengan syarat:

Jangan tinggal ubat doctor or pharmacist. Minum air putih bnyk sekurang2nya 3liter sehari.
*boleh refer our pharmacist cik Nurzatul Shahrudin Stokis kamunting/taiping dan pn Maya Salleh stokis batu pahat, Johor.

Hkcc hanya dijual oleh Pengguna SAHAJA! 
  • Hkcc terdapat 20peket bg setiap box . Rm39.90 ( harga semenanjung ). 
  • Hkcc hanya blh di dapati dan dibeli dari Pengedar berdaftar sahaja yang bernaung bersama hkcc.Pembelian dr yang tidak berdaftar bersama Hkcc adalah tanggung jwb pengguna itu sendiri. 

#Hkcc telah menetapkan HARGA KAWALAN JUALAN bg melindungi setiap AGENT BERDAFTAR 
Anda BERSEDIA ???..jom jenguk2 page Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino utk lebih TESTIMONI sehingga membuat anda sanggup PECAH TABUNG utk HARGA JIMAT ini!!

JANGAN PECAH TABUNG atau minta “PM” SEBELUM TENGOK TESTIMONI!

TESTIMONI HANGAT!
  1. TESTIMONI PENUH KONTROVERSI : http://on.fb.me/1gWm2gE
  2. RUNGUTAN PENGGUNA : http://on.fb.me/1jLdCJG
  3. MENGANDUNG selepas minum HKCC : http://on.fb.me/1q8hcPZ
  4. BERPANTANG dan SUSU BADAN MELIMPAH2 : http://on.fb.me/1q1g1Qx
  5. Bahaya HKCC : http://on.fb.me/1dUtQR1 
  6. TERKEJUT hidup tiba2 berubah dengan HKCC : http://on.fb.me/1kxIBYb
  7. WAJAH UMPAMA PLASTIK SURGERY : http://on.fb.me/1hoLlTV

Dah belek2 TESTIMONI?? Apa yang HKCC mampu membantu kehidupan SEHARIAN ANDA?? Meh nk gtau WHY.. HKCC sangat PRAKTICAL utk anda sbg alternative minuman seharian walau di mana anda berada utk:
  • Kesihatan luaran dan dalaman
  • Berat Badan Ideal
  • Iktiar ZURIAT
  • Produce Susu Badan ibu yang Mewah.

Set Lengkap BERPANTANG bagi ibu BERPANTANG..
#Insyaallah. .Kun fa ya kun..yang penting Yakin serta niat lilahitaala utk apa kita nkkan Bonus tersebut♥
Hkcc praktical kerana:
  • Flexible di bawa ke mana2 dgn mudah letak dlm poket pun boleh..
  • Anda bancuh Hkcc kat pantry opis..opismate tak tau pun anda sedang bancuh kopi utk point2 di atas..rileks jer bancuh tak risau malu kena perli..
  • 'hai minum diet product ker...??
  • 'minum Diet product ker..boleh kurus ker u neh..sama jer I tgk..
  • Minum hkcc santai2 jer tanpa stress tetiba dpt BONUS kesihatan..cth? Minum sbb nk dptkan ZURIAT . .diam2 jer minum takmo org tau segan nnt kena perli..tup2. .nah..turun 15kg!!hilang 'keputihan' wanita..turun 30kg!!!
  • Minum hkcc saje2 sbb addict coffee. .sebelum kenal hkcc kat rmh dah mcm kedai kopi..kopi papan berderet kat dapur mcm2 jenis kopi..tarik jer mana mau..bila amalkan kopi Hkcc...tetiba org tegur dah Kurus!!
  • Harga utk Cubajaya ini hanya rm2 sehari! Itu kalu nk jimat lakan..cdgn utk mendapat BONUS rm4 yakni 2peket sehari semasa sarapan dan sebelum lunch..
  • JIMAT sudah tentu sbb KENYANG..*BONUS*..jimat beras kat umah tau..hubby makan kita melangut jer..nikmati wajah kechentaan hamba..#eh!

Siapa yang perlu pilih Hkcc the Crazy? ?
#Betul bagus ker product ni? 
#Tulis mcm bagus2 jer..biasalah MARKETINGKAN. .
#Boleh sesape review pasal product ni? Ini ayat biasa kita dengar/bacakan?takpun kita sendiri yang terdetik begitu sebab BERSEPAH product kat pasaran. .betul tak? 

OK FINE. .
Product lain YES. .mungkin ayat MARKETING yang meniaga JUAL AYAT. .tapi TIDAK HKcc! Ini syarat Kami kepada yang terdetik...
'BOLEH JALAN KOPI NI KALU JUAL, nak jadi AGENTlah. .kot dpt murah sikit..'

Ini jwpn kami:
'Terima kasih kerana berminat menjadi Agent HKcc.Namun,polisi kami hanya pengguna yang telah mendapat manfaat serta Pengamal sahaja boleh bersama2 menyebarkan manfaat HKcc dengan mendaftarkan diri sebagai agent hkcc.Testimoni perlu jelas dan di maklumkan secara terbuka di fb. Kami akan simpan pengakuan tersebut utk simpanan masa hadapan sekiranya berlaku sesuatu yang tidak diingini terhadap product seperti mengutuk product.tq

Agent camna?
Agent jika mahu anda di promote sediakan PLATFORM PAGE ONLY FOR HKCC Product utk sebaran online.

Jika ingin FREE MARKETING dari pihak HKCC ..register SUB STOKIS bersama HKCC..
Kami hanya ingin mereka yang fokus sahaja !!

Kami tidak mahu mereka yang bijak meniaga dengan ayat manis semata2 product itu memberi keuntungan..
Konsep kami sharing sbb itu pulangan modal 100% di jamin
Nak sertai kami?jom interview!

Siapa yang perlu pilih Hkcc the Crazy? ?
  • Mereka yang culas/malas telan sesuatu berbentuk tablet/pil dan seangkatan dengannya.
  • Hkcc berbentuk SERBUK..koyak, letak air dan bancuh..hirup..SEDAP!*org la kata sedap tu..jgn marah aa..nnt kena jual..Peace! 
  • Mereka yang PELUPA!
  • Bila kita amik sesuatu ubat atau supplement mesti ada aturan..cth?
  • Amik 2bijik sehari sebelum/selepas makan.
  • Dengan 'timing' kehidupan mereka yang sibuk dgn hal duniawi maka lupalah kita..insyaallah mungkin blh ditukar..cth:ambil sebelum/selepas solat zohor..maka mungkin itu lebih efisyen:)
  • HKcc tiada aturan pengambilan yang specific. .cuma cdgn hidangan adalah 2x sehari semasa sarapan dan sebelum lunch. Bermakna 2peket sehari. 
  • Ianya mengikut keserasian dan keselesaan pengguna itu sendiri. 

Mereka yang TRAUMA atau FOBIA dgn UBAT atau SUPPLEMENT! 
  • Acapkali kita dgr rungutan mereka yang PUTUS ASA dgn sesuatu Product.
  • Cth??
  • Saya dah try mcm2 product tp mcm tu jugak!
  • Yeker boleh kurus?? Dah mcm2 product kata lepas guna boleh KURUS. Huh! Dah habis beratus Ringgit..tak Ngandung pun..
  • .Set Ibu menyusu? Set hamil? Set kurus?Huh! Menipu ja! Aku berabis beratus pun tak jadi aperpun..

*Dah ko beli pastu ko tak ikut consultation yang diberi..memang ler..jgn salahkan product. .lihat diri sendiri sblm mengomel..
  • Hkcc bukan Ubat atau SUPPLEMENT! ! Ia hanya minuman seharian biasa utk kesihatan yang mempunyai herba terpilih. Yang membantu seimbangkan hormon bdn insyaallah ia mungkin dpt membantu memberi pelbagai manfaat selain kesuburan dan berat badan ideal. Insyaallah. 
  • Ia bergantung pd penerimaan badan pengguna serta keserasian hormon bdn.Hkcc minuman seperti 3 + 1. Koyak, bancuh minum. 
  • Mereka yang Percaya dan yakin kepada kekuatan HERBA terpilih warisan nenek moyang kita zaman berzaman sejak dahulu lagi! 
  • Hkcc adalah sejenis minuman seharian biasa utk kesihatan yang mempunyai HERBA TERPILIH! !
  • Nnt kita sambung yer..insyaallah..




Siapa yang berminat nak cuba Hkcc ni, boleh lah PM dan terjah page ni Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino :)

6 comments:

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Produk ni nampak hebat :)

ulfah said...

Subahanallah....

nabila biela said...

mcm menarik je ni

Cik Yaya said...

salam..
mcm sedap je...boleh try nti tgok ade kesan ke x..heee ^_^

Seri Armourezs said...

In sya allah

Syed Mohd Muhaimin said...

Saya nak order 1 pek percubaan dulu. Boleh beritahu macam mana nak order.. muhaimin 013 3808 048

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com