Pakej Murah Ke Universal Studio Singapore (USS) !

As-Salam


Pakej Murah Ke Universal Studio Singapore (USS) ! | Ramai yang tanya, berapa bajet nak ke USS tu? Mahal ke tak ? Mahalnya berapa? Penat juga nak jawab soalan diorang ni kan so uzu update entry. Senang :)

Pakej ke USS Singapore
RM450 (3 Hari 2 Malam)
Termasuk : 
Transport bas pergi dan balik (KL-JB - USS - JB - KL)
Hotel 2 malam (Tune Hotel)
Ticket masuk USS

*Makanan dan passport kena tanggung sendiri*
Makanan bajet dalam RM100 pun cukup tuk di JB sahaja
Passport RM100 (Passport siap dalam masa sehari. Tapi kalau mcm uzu, uzu orang Sabah tapi buat passport kat Selangor ni, kena ambik masa 5 hari )

Perjalanan bas dari KL ke JB ambik masa dalam 4-5 jam sebab ada singgah-singgah RNR lagi. Then singgah ke Johor Premier Outlet (JPO) .


JPO lebih kurang tempat membeli belah barangan branded yang murah. Tapi takde lah murah sangat kan tapi lagi murah dari harga di KL . Pelbagai jenama branded ada kat situ :)

So for those yang berminat untuk join next trip to USS or other places,
boleh lah pergi mencari agent yang murah-II . Tak rugi masuk USS. Siyes I kata :)

Pengalaman masuk USS will update soon. Tq.Salam

15 Sila Komen:

cik ketenangan (amnah) said...

wow!cam best je

Nurul Atiqah Ahmed said...

boleh plan nihh..

teringin gak nak pergi oversea.. hehe

Aireyn Ashra said...

Teringin nak pergi tapi belum berkesempatan lagi :(

Ahmad Zaki said...

Macam murah je. Dulu saya pergi USS masuk je SGD180

Ija Rased said...

USS i'm coming july

Wahyunie Wahip said...

Salam dear. Saya dah pegi USS last year. Memang daebak. Hee. Nak tanya, pakej ni available sampai bila?

princessredland said...

Jom klik http://tasks4job.com/?refer=207317 untuk buat duit mudah :D

Akif Imtiyaz said...

Boleh pergi ni ..

Shark Kay said...

uzu bleh jadi egent plancongan nnti:)

Qaseh Eyqa said...

salam.nak tanya.ade no tel agent x g uss?ke nama agensi tu.tq

Wan Maruzen Wan Husain said...

lom berkesempatan nak pegi...

Azhafizah Md Nor said...

bagus pakej ni tapi tulah kena ade masa yg sesuai dan budget yg cukup..

motivasi diri said...

saya dah pergi...terbaik...boleh g sini

fb; www.facebook.com/pakejmurahkeuss
insta; www.instagram.com/pakejkeuss

nama agen tu en.hilmi kalau tak silap..
no dia 0194491170

ohtourdantransport said...

Transport Untuk 1 Day Singapore City Tour.

Harga Mampu Milik 2017.

Small Mpv:Rm 600
Big Mpv:Rm 800

Harga Termasuk:
Driver,Minyak Dan Tol.

Tempat Dilawati:
-Bugis St
-Arab St
-Orchard Rd
-Merlion Park
-Marina Bay Sand
-Garden By The Bay

+60177317758
www.singaporecitytour.com.my

ohtourdantransport said...

Transport Untuk 1 Day Singapore City Tour.

Harga Mampu Milik 2017.

Small Mpv:Rm 600
Big Mpv:Rm 800

Harga Termasuk:
Driver,Minyak Dan Tol.

Tempat Dilawati:
-Bugis St
-Arab St
-Orchard Rd
-Merlion Park
-Marina Bay Sand
-Garden By The Bay

+60177317758
www.singaporecitytour.com.my