✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, April 8, 2014

Pengalaman Ajaib Minum Cappucino Collagen

As-Salam


Genap sudah 4 bulan pada tarikh entri ni aku bersama Team HKCC..pada asalnya tujuan membeli hanya utk mencuba n merasai manfaat secangkir kopi HKCC nih tapi akhirnya, menjebakkan diriku dlm bidang perniagaan dgn niat menyebarkan manfaat kopi ni kpd semua orang....didorong oleh semangat dari kekasih hati Abah Brutal, aku nekad utk menyebarkan manfaat kopi ini...

Pengalamanku bersama dgn kopi ini mungkin tidak sehebat rakan2 laen..pembelianku pada asalnya hny la utk suka2 nak minum..kebetulan aku bru shj habiskn cuti 3 buln melahirkn anak kedua n mencari2 supplement utk kesihatan bdn..mengenangkan aku nih penggemar tegar nes**** maka aku pon amek keputusan utk try HKCC walaupun aku tau HKCC hny lah minuman harian biase yg mengandungi herba terpilih bukan ubat @ supplement..

TAPI...sejak mengamalkan HKCC, alhamdulillah dgn izin yg Maha Esa jua banyak manfaat yang aku dpt antaranya:
  • Kesan yg paling ketara ialah badan bertenaga walaupun tak cukup tidur dan rehat. Aku masih mampu bangun seawal jam 5 pg wpun tidur malam jam 3 pg mengenangkan anakku yg pertama sgt payah tido mlm..kerja2 harianku bjalan spt biase dgn kehadiran dua si kenit nih.. 
  • Susu badanku bertambah dan aku masih lg konsisten meneruskan penyusuan eksklusif hingga kini (babyku da umur 10 bulan pada tarikh entri nih) hny bermodalkan $39.90 shj. 
  • Alahan resdungku juga makin berkurangan tanpa kusedari..mengemas sawang,habuk tak lagi jadi halangan utkku..
  • Masalah tekanan darah rendahku juga semakin ok wpun skali2 dtg juga tp dah tak sekerap dlu..sape kate x blh minum kopi klu kerap sakit kepale? ngeh3..ada cara dan aturannya kalu nak minum..sikit-sikit dah serasi baru bedal sokmo…mih3..
  • Period pon kuar smooth je..no more pain..xde lagi sakit2 perut..banyak siookk ooo… ^_^

Dek krn itu..aku pon saje2 bkongsi manfaat kopi ni dgn mengupload status2 testimoni kat FB…pada asalnye nak beli borong 10 kotak tp mengenangkan permintaan dari rakan-rakan yang nk try MAGIK HKCC..aku trus mendaftarkn diri jd ejen...penerangan dan tnjuk ajar dari kak bos Haida Kamaruzaman membuatkanku terharu..sblm mguna HKCC byk peristiwa n pencerahan dr beliau yg akhirnye membuatkan kusedar 'mencari yg suci & halal' dlm perniagaan..biarlah ia mjadi rahsia atr kami… Tenkiu kak bos..
Ooppsss…lupa lak..En.Hubby pon dah kemaruk minum CCFM.. Ape Tu? Collagen Cappucino For Men Plus Vit. C lg…Kesan-kesan positif dari CCFM memang best:
  • TIADA LAGI ASMA @ SEMPUT..sebelum amalkan CCFM, somi aku ni WAJIB p amek gas @ neb kat spital..skrg say NO to Athma..Alhamdulillah 
  • Hitam-hitam kat leher dan tengkuk dah semakin kurang..orang kata hitam2 tu tanda toksin dalam badan.. 
  • Gout pon dah takde..kalau x, pantang makan seafood..mula la naik bengkak2.. 
  • Problem RESDUNG pon semakin kurang..kalau x, kami pakat lawan bersin time mengemas rumah
  • Rasa Kenyang minum CCFM..pagi just minum CCFM & roti canai je,blh tahan sampai petang..

Alhamdulillah gandingan HKCC dan CCFM serasi dengan tubuh badan kami berdua…semua dgn kehendak dan izinNya jua…belum cuba belum tau… ^_^

Sambil santai2 minum kopi..aku pon berkongsi permulaanku bsama HKCC secangkir kopi terbaik dari ladang..kalau nak cite byk lg..puas pulak nk bace kang..hehe..

Wallahu'alam..

HARGA??? 


Berminat nak cuba HKCC dan CCFM? Boleh hubungi saya : ^_^
Kak Long Nor :  0196165258

*PSSSSSTTTT : Hanya pengguna HKCC yg telah mendapat MANFAAT dari secangkir kopi ni shj yg dibenarkan menjadi ejen dan stokis tau…testimoni2 hidup u olls blh tgk kat link page fb kak long tuh..

Antara Testimoni HIDUP pengguna bersama HKCC dan CCFM

Link PCOS :
Period Problem :

Kehamilan Bersama HKCC dgn IzinNya

Collagen Cappucino For Men

Susut berat badan dgn HKCC

♡ HKCC SPREAD LOVE TOGETHER ♡



4 comments:

Akif Imtiyaz said...

Wah wah wahdetail penerangannya ,,
Lepas ni kalau sapa2 nak cuba boleh tgk entri nie ... DETAIL ..

Akif Imtiyaz said...

Wah wah wahdetail penerangannya ,,
Lepas ni kalau sapa2 nak cuba boleh tgk entri nie ... DETAIL ..

Azhafizah Md Nor said...

hebat betul coffee ni

nor ajim said...

In sha allah..kalau nak rasa MAGIK kopi ciptaan Allah ni contact kak long ye...in sha allah...

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com