✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, April 23, 2014

Pengalaman Terbaik Di Universal Studio Singapore (USS) #part1

As-Salam

Hari khamis lalu, 17 April, uzu dan group bertolak ke dari KL ke JB dan bermalam di Tune Hotel Danga Bay. Pastu, dari Danga Bay seawal jam 8 pagi kami gerak ke USS. Berdebar dan excited juga nak p. Yelahhhh tempat yang awesome kan. Hehe

Sebelum nak masuk USS, jangan lupa bawa Passport, IC, white card dan dilarang membawa chewing gum masuk dalam Singapore. Kami nak bas je ke USS. Perjalanan nak ke situ dalam sejam juga. Nak masuk imigresen tu, fuhhhh memang panjang lah so those yang nak p, kena gerak awal :)

Jom layan gambar dalam USS part #1 ni. Tak tahu nak cerita apa pasal gambar ni, so no description :)






Best dalam ni, sehari pun tak cukup pusing USS ni. Walaupun penat, sakit kaki, berpeluh tapi semangat nak ambik gambar !! Rugi tak ambik gambar. Semua kat sini sibuk ambik gambar . Kat Malaysia takde. Hehe.

Nak tahu harga pakej ke USS ni, baca enrty INI . So for next entry part #2 nanti uzu update lagi. Thanks for reading. Salam :)

12 comments:

Aqilah Azmi said...

comelnyaa kak uzu kita ni hee.
<333
bestnya TT_TT nak gi jugak ah nanti hihihi.

Liyliz said...

kak uzu masuk sini brapa byr?

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Bestnyer dapat pergi Universal Studio Singapore, zumal tak pernah jejak lagi kota singa tu :)

Normi Nieza said...

bestnya g uss..:)

Ct Aman said...

seronoknye...tgk pon tau best....

Nyamuk Terbang said...

serius tgk gmbr nie rsa teringin nk pegi

Wafi Remli said...

Masih x sempat lagi nak buat entri pasal USS. Coming soon, in sya Allah

Nanie said...

Memang serius best USS tu. KN pernah sampai sekali dgn member2. Sekali lagi nak pegi dengan anak2 pulak! hehe...

Illya Farhana said...

Best kan uzu.. leya pun baru g thun lpas.. ikut family incik tunang.

Nadia Johari said...

bestnya...bila dapat pergi

Azhafizah Md Nor said...

wah seronoknya kat USS ni..org johor pun tak jejak lagi ni..untunglah uzu.

Azlinda Azman said...

Dulu kami g naik tren. sampai tg pagar,. xjem

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com