✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, April 15, 2014

Senarai Pemenang Mini GA I Love Monopod By Emas Putih

As-Salam

Senarai Pemenang Mini GA I Love Monopod By Emas Putih | Terima kasih yang sudi join Mini GA I Love Monopod By Emas Putih yang uzu anjurkan selama seminggu yang telahpun mendapat sambutan seperti biasa. Alhamdulillah. Terima kasih sangat-II. So, Jom kita tengok sapa yang menang!! Sila rujuk no peserta anda di SINI.

Pemenang Monopod x 1

- 95

15 x Button Badge Limited Edition by Emas Putih
-7
-206
-48
-82
-44 
-128
-21
-9
-16
-89
-57
-117
-170
-71
-90

10 x Bookmark Limited Edition by Emas Putih
-15
-4
-20
-62
-154
-160
-209
-200
-12
-81

Tahniah kepada yang menang !! Dan yang tak menang tu, cuba lah nasib anda join 2 giveawaw yang uzu tengah anjurkan di instagram . Rezeki kalau tak usaha, mana nak tahu kan. Hehe . So macam biasa, kepada yang tak menang-menang lagi tu, InsyaAllah akan ada Mini GA minggu ini. Nantikan.. Kepada yang menang, sila hantar details anda di page uzu dengan segera ye beserta details d bawah :

Pemenang Mini GA I Love Monopod
Menang apa :
Nama :
Alamat :
No fon :

Nak menang CASH RM50 join GA ni KLIK
Nak menang TSHIRT I AM NIKON join GA ni KLIK

26 comments:

~Cousin Forever~ said...

Tahniah..Huhu, dah agak nombor 1 mesti tak kena random.. :3

Alyani Matshah said...

tahniah y menang =D

mOoN IzzaN said...

tahniah pemenang.. :D

Delimasari said...

tahniah kepada pemenang

Lily Erliyani said...

Tahniah kepada pemenang. =)

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah untuk semua yang bertuah.

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Uhuk...xada rezeki kat sini. Btw, tahniah kepada semua pemenang yer (^^,)

MaMa MuRsYiD said...

Tahniah kpd pemenang..

~Nor Arena~ said...

second time.... xder rezeki ^^,

tahniah kepada pemenang... :)

Adie Zaff said...

tahniah....tahniah

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

husna yusof said...

tahniah ! :P

Akif Imtiyaz said...

Tahniah utk semau yg telah menang

Zara Nurhaidah said...

wahhhh.. thniah smua !!! =D

Siti Hajar said...

Tahniah.. :)

Fuza Musa said...

tahniah kepada yang menang..

Amirah Azman said...

ALHAMDULILLAH..tak sangka menang..trima kasih..kepada pemenang lain tahniah juga... :)

nana kimie said...

tahniah semua:)

Diyana Hani said...

tahniah kepada pemenang..

Emma Rosli said...

Kita tak menang huhu btw tahniah pemenang semua :)

Nurul Huda said...

Huhu .. Tak mnang.. Btw tahniah kpada pemenang.. ;)

Cik Puan said...

tahniah lah buat mereka...in shaa Allah cika akan cuba nasib lagi d GA akan datang..mihmihmih

Khairul Bariah Salleh said...

tahniah kpd semua pemenang..:-)

Azie Azra said...

tahniah pemenang !!!! :)

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah sini...tahniah kepada semua pemenang..

Mar Mansor said...

tahniah kepada pemenang..baru perasaan..hihi..saya no 7 dah inbox ye..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com