✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, May 2, 2014

Collagen Cappuccino - HKCC Nuqmans?


Collagen Cappuccino - HKCC Nuqmans? | HKCC adalah nama team yang mengedarkan produk terbaik Collagen Cappuccino dengan prinsip Spread Love Together. Berniaga bukanlah semata-mata untuk untung tetapi penyebaran khasiatnya lebih penting. Sebab tu Syarat WAJIB menjadi pengedar produk HKCC Team adalah.. mereka yang terdiri daripada PENGGUNA dan PENGAMAL produk sahaja.

Collagen Cappuccino ini dalam bentuk packet minuman 3 in 1 terdiri daripada herba + collagen + Vitamin C yang mengandungi Less Caffein.  Terdapat dalam HANYA perasa CAPPUCCINO.


Product Killer HKCC adalah Set Combo untuk Lelaki (CCFM) dan Perempuan (HKCC). yang dengan Izin Allah terbukti membantu sebanyak 193 kehamilan setakat April 2014.
rujuk testimoni di >>>> SINI

jangan tak percaya.. minum HKCC product boleh mengubah hidup anda juga. ada yang jadi kurus.. ada yang jadi cerah.. ada yang Period teratur.. ada yang ketuat hilang.. ada yang parut hilang..  kalau tak percaya boleh tengok >>>> SINI


Yang bagusnye, produk ni juga selamat malah baik untuk ibu2 berpantang dan menyusukan anak.
rujuk >>> SINI

kenapa hasilnya bermacam2 rupa??? sebab produk ni membantu menambahbaik dan seimbangkan hormon induvidu yang amalkan produk ni secara konsisten dan istiqamah. produk HKCC bertindakbalas dengan hormon individu. sebab tu setiap orang hasilnya berlainan.

Malah, mereka minum bukan setakat untuk kurus.. bukan untuk pegnant. bukan untuk sihat semata.. HKCC juga memenuhi selera sebab ia hadir dengan pakej sedap tanpa rasa PAHIT atau rasa UBAT. yang penting sekali  TIADA PANTANG LARANG bila amalkan produk HKCC.

apa kata mereka tentang HKCC?
boleh klik  >>> SINI

BOLEH di minum dengan Suplement lain
BOLEH diminum bila2 masa (tanpa jadual)
BOLEH diminum tanpa puasa makanan tertentu
BOLEH diminum ketika haid
BOLEH minum panas2
BOLEH buat ice blended yang ohsem!
BOLEH buat cappuccino ice
or
Cappuccino Muffin.... sodappp!! 

penerimaan. Alhamdulillah sangat baik malahan sangat membantu untuk mereka yang tak minum kopi.

Harga??
sekotak 20sachet untuk 10 hari pengambilan. (disyorkan 2 kali sehari)
Sekotak HKCC  RM39.90
Sekotak CCFM RM49.90
1 Set Combo Zuriat (HKCC+CCFM) RM89.90

*setiap pembelian RM10 postage dikenakan.
*sabah&sarawak postage RM15

Untuk Sebulan?
3 kotak HKCC RM119.00  / RM139ss
3 kotak CCFM RM149  / RM174ss
3 set Combo Zuriat (3 HKCC + 3 CCFM) RM268 / RM305ss

*pembelian stok sebulan free postage 

pengguna HKCC yang berminat nak jadi pengedar juga boleh lihat di >>> SINI
tapi mestilah dah jadi pengguna HKCC terlebih dahulu ye!

Nuqmans Putrajaya Stokis.

di Putrajaya Nuqmans adalah Stokis HKCC yang sah.
selain dari mengedarkan HKCC di Putrajaya. Nuqmans juga menguruskan Parcel HKCC untuk seluruh Malaysia yang membeli dari Page >>>> HKCC.

orang2 di sekitar Putrajaya dan yang berhampiran boleh self Pick Up dari Nuqmans sendiri.
InshaAllah ada mystery Gift untuk Uolls. *selagi stok masih ada

nak pembelian secara online boleh LIKE  >>>> FACEBOOK NUQMANS
atau layari  >>> WEBSITE NUQMANS
atau  >>>BLOG NUQMANS

boleh juga SMS/WHatsapp nuqmans di 016-6603741 untuk sebarang pertanyaan.

Tawaran Istimewa??
setiap pembelian 3 kotak ke atas FREE POSTAGE 
*terhad sehingga diumumkan di website

so cepat2 grab ye!

No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com