✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, May 24, 2014

Jom Hilangkan Stress, Sakit Kepala Dalam Masa 30 Saat !

As-Salam


Picit tempat berisi antara jari telunjuk dan ibu jari, yang dikenali sebagai tempat Hoku dalam perubatan Cina. Memberikan tekanan di sana untuk 30 saat boleh mengurangkan tekanan dan ketegangan sakit kepala. Tekan sehingga otot kurang tegang dan reda kesakitan. Jika cara ini berkesan untuk anda, kongsi pengalaman di sini.

Uzu dah cuba cara ni.Nak lepas stress kekonon lepas baca teori tuk paper exam uzu pagi ni. Allah!  teori semuanya ! Bab-bab malaysia politik gitu. Mana la ada minat. Tu yang stress. Tapi dah try cara ni tuk hilangkan stress sambil bukak lagu Let It go kat youtube.. Haaaa kelasssss kau jah ! *sambung baca*

Selamat mencuba !!

15 comments:

Humairah Jimat said...

wa.nice sharing.bole la try nnti =)

Rahim WG said...

dia kena kepit dengan kepit besi tu. kasi sakit sampai ada kesan lebam2. pastu call bomba suruh buka.hahaa...ini semua salah tapir

Cik Anis said...

penah denga sal ni.. dh try dh memang boleh kurangkan stress kalau bebetul feel. Dia mcm buat acupuncture versi manual la hehehe

Pretty Honey said...

wow...nice sharing ^^

timm bill said...

tgh sakit kepala..boleyh la try..

Tihara said...

rasanya ada kesan lah
terus rasa kat jantung

Umi Nazrah said...

Alhamdulillah stress mampu dikawal dengan b-complex, vitamin c ^_^

Sukma Haron said...

Wah bagus nie...boleh diamalkan

tenku butang said...

Yea.. betul caranya ni.. teman selalu urutkan bahagian situ time kakak ofis tu minta buatkan masa dia migrain.. mmg berkesan.. Alhamdulillah

Faris Yahani said...

Boleh cube ni..

Faris Yahani said...

Boleh cube ni..

Faris Yahani said...

Boleh cube ni..

Ieta Mat Saad said...

betullah Uzu... menjadi... thanks a lot

Nor Nadia Syakila Jamal said...

selalu buat macam ni bila mengantuk.
huwaaaa !

Misya (Aimi Syahirah) said...

Best2x! Good tips!=)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com