✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, May 29, 2014

Pemenang Mini GA Cash RM50 by Emas Putih #part3

As-Salam

Maaf semua atas kelewatan umum pemenang. Uzu lepas je habis final exam, uzu balik Sabah dan urus ptptn pulak . Hari ni dah setel sikit, tinggal nak hantar je. Fuhh penat juga jadi student . Hoho

So pemenang untuk Mini GA Cash RM50 by Emas Putih #part3 ialah :

64

Sila rujuk no anda di senarai peserta :)

Tahniah kepada yang menang !!
Sila hantar details kat personal fb :)
Nama :
No acc :
Nama Bank : 

Thanks semua yang sudi join. Heheh korang memang sporting lah. Yang tak menang tu, haaa jemput join GA Cash juga yang akan di publish esok atau lusa. Wahhhhhh.. laju ja kan buat GA. Hehe. Untuk GA kali ni, uzu akan cari dalam  5 6 orang kot. Tengah cari sponser cash ni. Minimum RM50. Siapa nak jadi sponser sila pm uzu kat fb uzu tau :) Hehehe thanks semuaaaaa :) Salam ^^v



13 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Wahh tahniah bagi para pemenang. heheheheh

sYiRa LoKMaN said...

tahniahhh !

Nurul Faiz said...

tahniah kepada pemenang :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Congrats pada eyranasrin.
Jemput join :
http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest.html

Akif Imtiyaz said...

Tahniah pada pemenang ..

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thniah pd pemenang

Mas Erma said...

alahai takda rezeki. Saya no.65 hihi :)

Mas Erma said...

alahai takda rezeki. Saya no.65 hihi :)

Ida Yuni said...

Tahniah pemenang...=)

Zuhaira Nasrin said...

Alhamdulillah. :D

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah kepada pemenang

yang baik Ishak said...

tahniah 64 dari saya 63... :P

yang baik Ishak said...

tahniah 64 dari saya 63... :P

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com