✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, May 6, 2014

Senarai Pemenang Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

As-Salam

Senarai Pemenang Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 | Terima kasih yang sudi join Senarai Pemenang Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 yang uzu anjurkan selama seminggu yang telah pun mendapat sambutan seperti biasa. Alhamdulillah. Terima kasih sangat-II. So, Jom kita tengok sapa yang menang!! Sila rujuk no peserta anda di SINI.

Top Referral
- 11
(Refer google analytic)

Cash RM50 x 6

1. 231
2.  137
3. 70
4. 3
5. 33
6.  128

Tahniah kepada yang menang !! Dan yang tak menang tu, cuba lah nasib anda join next giveaway yang uzu akan anjurkan nanti. Rezeki kalau tak usaha, mana nak tahu kan. Hehe . So macam biasa, kepada yang tak menang-menang lagi tu, InsyaAllah akan ada Mini GA lagi.. Nantikan.. Kepada yang menang, sila hantar details anda di page uzu dengan segera ye beserta details d bawah :

Pemenang Cash RM50 
Nama : 
No Acc :
Jenis Bank :
Email :

Once again.. Tahniah semua yang menang !
p/s : Siapa nak jadi sponser Mini GA Cash RM50 part #3 akan datang , boleh PM me. Thank you :)


28 comments:

sYiRa LoKMaN said...

tahniah semua !

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Tahniah bg para pemenang.. Hehehe

Syiera Firdaus said...

Tahniah !!

Aireyn Ashra said...

Ya Allah tak sangka menang . thanks kak uzu ;)

malam ni saya inbox kak uzu :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thniah sume pemenang..huhuhu..xde rezeki la ida

Ieta Mat Saad said...

Tahniah semua pemenang ^__^

Jia Rizaira said...

tahniah para pemenang....

Zana Hassan said...

Tahniah pada yg mng ^^

confdeb said...

tahniah...

Lin Azlina said...

tiada rezeki.. tahniah buat semua pemmenang

Akif Imtiyaz said...

Tahniah semua ..

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Semua

Shida Radzuan said...

70 KENA, 71 XKENA HEHEE..SKIT LG HAIHH..TAHNIAH SMUA :)

husna zahidi said...

Alhamdulillah.. rezeki awal bulan..
terima kasih uzu dan sponsor..:)

Aenur Nabihah said...

Tahniah kepada pemenang :) . Terima kasih kepada owner blog yang rajin buat GA :)

Aqilah Azmi said...

kak uzu huhu
thanks buat GA ni hee.
CONGRATS TO ALL :D

Hana Hafis said...

Tahniah semua!

Next time kalau ada, ramai ramai kite meriahkan..

Now time for blogwalking semua blog contestant..harap sudi terima kunjungan saya..hiks..hiks..

;-)

siti azurah said...

dah lame x menang GA kak uzu.. sob.,. sob...

Maria Firdz said...

tahniah kepada semua pemnang...

Shalimar said...

Tahniah pada rakan2 yg bertuah.....huhuuu...nak jugak,,,,try lg next time...waaaaaa

Noor Hayati said...

tak de rezeki..tak pe lah..anyway, tahniah kepada semua pemenang! :)

~Nor Arena~ said...

tahniah... xsempat nk join.. uhhukk!!!!!! :)

Anayizus -SBP- said...

thniah kdp yg menang... :)

Delimasari said...

tahniah

tarmizi said...

Tahniah

Sally Yatiey said...

Tahniah ;)

Fuza Musa said...

tahniah kepada semua pemenang

RDZ Z said...

Tahniah semua...

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com