May 06, 2014

Senarai Pemenang Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

As-Salam

Senarai Pemenang Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 | Terima kasih yang sudi join Senarai Pemenang Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 yang uzu anjurkan selama seminggu yang telah pun mendapat sambutan seperti biasa. Alhamdulillah. Terima kasih sangat-II. So, Jom kita tengok sapa yang menang!! Sila rujuk no peserta anda di SINI.

Top Referral
- 11
(Refer google analytic)

Cash RM50 x 6

1. 231
2.  137
3. 70
4. 3
5. 33
6.  128

Tahniah kepada yang menang !! Dan yang tak menang tu, cuba lah nasib anda join next giveaway yang uzu akan anjurkan nanti. Rezeki kalau tak usaha, mana nak tahu kan. Hehe . So macam biasa, kepada yang tak menang-menang lagi tu, InsyaAllah akan ada Mini GA lagi.. Nantikan.. Kepada yang menang, sila hantar details anda di page uzu dengan segera ye beserta details d bawah :

Pemenang Cash RM50 
Nama : 
No Acc :
Jenis Bank :
Email :

Once again.. Tahniah semua yang menang !
p/s : Siapa nak jadi sponser Mini GA Cash RM50 part #3 akan datang , boleh PM me. Thank you :)


Share:

28 Sila Komen:

Syira Lokman said...

tahniah semua !

✿INA AINAA✿ said...

Tahniah bg para pemenang.. Hehehe

Syiera Firdaus said...

Tahniah !!

Unknown said...

Ya Allah tak sangka menang . thanks kak uzu ;)

malam ni saya inbox kak uzu :)

nurul aqidah azahar said...

thniah sume pemenang..huhuhu..xde rezeki la ida

Cikgu ieta. Social Media Expert. Speaker Digital Marketing. said...

Tahniah semua pemenang ^__^

Jiarizaira said...

tahniah para pemenang....

Milobenikattepi said...

Tahniah pada yg mng ^^

confdeb said...

tahniah...

Azlina said...

tiada rezeki.. tahniah buat semua pemmenang

Lya Akif Imtiyaz said...

Tahniah semua ..

Lya Akif Imtiyaz said...

Tahniah Semua

Shida Radzuan said...

70 KENA, 71 XKENA HEHEE..SKIT LG HAIHH..TAHNIAH SMUA :)

Unknown said...

Alhamdulillah.. rezeki awal bulan..
terima kasih uzu dan sponsor..:)

Yayaya Kim said...

Tahniah kepada pemenang :) . Terima kasih kepada owner blog yang rajin buat GA :)

Aqilah Azmi said...

kak uzu huhu
thanks buat GA ni hee.
CONGRATS TO ALL :D

Preity® said...

Tahniah semua!

Next time kalau ada, ramai ramai kite meriahkan..

Now time for blogwalking semua blog contestant..harap sudi terima kunjungan saya..hiks..hiks..

;-)

Azurah said...

dah lame x menang GA kak uzu.. sob.,. sob...

Maria Firdz said...

tahniah kepada semua pemnang...

Shalimar Yusof said...

Tahniah pada rakan2 yg bertuah.....huhuuu...nak jugak,,,,try lg next time...waaaaaa

Unknown said...

tak de rezeki..tak pe lah..anyway, tahniah kepada semua pemenang! :)

Areyna said...

tahniah... xsempat nk join.. uhhukk!!!!!! :)

Unknown said...

thniah kdp yg menang... :)

Delimasari said...

tahniah

tarmizi said...

Tahniah

Unknown said...

Tahniah ;)

Unknown said...

tahniah kepada semua pemenang

Unknown said...

Tahniah semua...