✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, June 7, 2014

Hadiah Hari Bapa 2014 : 100% Original Pineng Power Bank PN-929 15000mAh

As-Salam

Hadiah Hari Bapa 2014 : 100% Original Pineng Power Bank PN-929 15000mAh | Wahh tak lama lagi Hari Bapa kan? Seperi yang kita sedia maklum, kat Malaysia kita sambut Hari Bapa pada 15 Jun ni. So uzu pun tengah skodeng hadiah untuk Hari Bapa. Yelaaa sapa tak sayang bapak.

Tak pernah lagi bagi hadiah kat bapa uzu sempena Hari Bapa ni, so tahun ni baru nak bagi. Yelaaa baru nak membesar. Baru nak ada duit sendiri. Hehe

So uzu pun servay kat online, nak beli apa yang sesuai dan uzu skodeng kat Lazada yang mana sekarang ni dengar cerita diorang bagi diskaun. Oh maiiii .. Siapa tak nak diskaun kan? haaa laju ja uzu skodeng cari hadiah kat Lazada ni.


Kat Lazada , uzu tertarik nak beli powerbank ! 100% Original Pineng Power Bank PN-929 15000mAh .Terjah powerbank kat sini . .Yang ni memang sesuai tuk bapak uzu. Dia asyik mengeluh hp dia selalu habis. Kejap-kejap habis bateri. Maklumlah zaman canggih ni, bila on tenet kat fon, memang fon pun kejap ja habis betri.

Bila dah ada powerbank nanti, masalah kerap sangat habis betri fon, selesai ! So senang lah nak on call lelama ngan bapak kan. Tak pun layan wassap lepas Isyak. Tu ja waktu dia akan selalu on tenet. Haa bila dah selalu berhubung ngan uzu, uzu pun senang hati bila duduk jejauh ngan family kat Sabah.

So , kalau nak beli hadiah tuk Hari Bapa, uzu suggest beli kat Lazada Malaysia yang mana diorang ni bagi diskaun sehingga 80% tau! Haaa mana nak cari ? Kan? Lazada Malaysia bagi diskaun khas untuk hadiah Hari Bapa , boleh tengok sini Lazada Malaysia Father's Day Special . Harap dengan suggestion ni, mudahlah korang cari hadiah untuk Hari Bapa. hehehe .Selamat membeli belah !! Salam.

7 comments:

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Wah, uzu nak hadiahkan power bank yer :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Lazada memang best beli barang kat situ. Ena pun masih tak tahu nak bagi apa kt ayah ena nanti.

PakcikLie PCL said...

anak2 pcl dah besar tapi tak ler sebesar umur Uzu..bole ke dorang fikir nak belikan hadia utk bapanya nih.. / masa ni peranan ibu2 utk guide ..ke tlg tambah peruntukan sikit dari duit tabung hahaha kan !

~pcl
http://www.nazlee.com
http://gelagatorang.blogspot.com

Azhafizah Md Nor said...

bolehlah usha jap lagi kat lazada :)

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah dah ada duit endiri boleh la beli untuk bapa tersayang ..

Solehah Shamsuddin said...

Haah la kn, hadiah utk hari bapa. Xpenah lg bg hadiah gini.

Nadia Johari said...

Lazada ..ramai beli barang kat lazada..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com