✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, June 18, 2014

Sundate With Blogger Sabahan Miraa Hussin & Mrs Hafiezy

As-Salam

Yeaahhh akhirnya dapat juga jumpa dengan Miraa Hussin ni. Yelahh blogger sabahan kot, so mestilah nak jumpa. So hari ahad tu kami plan nak jumpa dengan my bff a.k.a blogger sabahan juga, Mrs Hafiezy ataupun dikenali sbg Zara Nur Haidah. Pertemuan kami pertama di Centre Point Sabah.




Mula-mula malu ja dengan Miraa ni, dia pun malu sama. Hahaha. Lama-lama borak tu, ok lah. Siap berselfie lagi. Pertemuan kami singkat ja, makan-makan n jejalan sekejap then berpisah. Hoho. Tapi InsyaAllah lepas ni akan kerap lagi berjumpa kalau ada masa. Nak iftar sesama pulak lepas ni. InsyaAllah. so K bye Salam.




11 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

BESHHHNYE DATE .. HEHE .. SUME COMEI2

Normi Nieza said...

best tu..:)

Kisah Si Dairy said...

seronoknya dating..

Azhafizah Md Nor said...

seronoknya jumpa kengkawan blogger :)

sHaRiNa eLyaNa said...

bestnya..nak juga huhuh

Precious Cla said...

sy pun nak date dgn Uzu..hehe

Aniq Bukhary said...

Hidup Sabahan! :D

Asha Lya said...

aishh seronoknya dpt jumpa blogger sabahan..tak ajak lya ekk :)

Yatie said...

Ok, sobsob. PG tak de T_T

Uzu, jemput follow blog PG yg the new one ya ;D (www.mrsyatie.blogspot.com)

husna zahidi said...

happynyaa dapat luang masa dengan sahabats..:)

Sinka Juliani said...

cantiknya hehehehe mau dating juga

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com