June 03, 2014

, , , , ,

Tips Cara Masuk Utusan Malaysia, Remaja & Harian Metro

As-Salam

Ramai blogger yang bertanya, macam mana caranya masuk paper ni. Apa yang perlu kita buat ?
Apa yang perlu ada tuk masuk paper tu . Caranya mudah.. Email ja pihak tersebut.

Utusan Malaysia (Ruangan Blogger Pilihan)
Email : azrinmuhammad88@gmail.com

Remaja
Boleh pm kat page diorang . Dah hilang email address remaja.

Harian Metro
Yang ni takleh nak tolong sebab memang diorang kol sendiri.

So korang email/pm pihak mereka yang mana korang berminat nak masuk paper then bagitau la serba sedikit tentang blog anda. InsyaAllah, kalau dah mencuba, kalau ada rezeki, pasti diorang balas :)

So macam tu lah. try je. Kot lah dapat kan. Hehe.
k lah. Assalamualaikum. Good luck !

p/s : Jom baca uzu dalam media cetak . Uzu tak tumpang femes sesiapa nak masuk paper. Usaha sendiri email email n email . Yang lelain tu mmg diorang call sendiri . Haa so mulut jangan cabul. Salam.


Share:

23 Sila Komen:

✿INA AINAA✿ said...

Teringin nak try yang Remaja. Tak pernah lagi masuk remaja. Hehehe

Eyma Balkish said...

Oh begitu caranya..TQ..tapi blog saya tak menarik pun. Segan la pulak :)

Milobenikattepi said...

Tips yg menarik ^_^

♥ Lia Abdillah ♥ said...

weee bestnya. lia nk try tpi.... haha. tkpela :3

Mister Zarif said...

Hebat2.. Tapi segan. Hahaha

Fatihah Azanan said...

Thanks for the tips. Before nak masuk dalam tu, kena make sure blog kita terurus dulu. hehehe

Still noob dlam dunia blogger, but i will try my best :)

anne said...

Ooo.. camtu ke caranye.

Nur Madihah said...

dah pernah try email remaja. Tapi tak beli remaja pun utk cek. XD

Unknown said...

boleh try ni :)

http://mhakimfaiz.blogspot.com said...

Thank for the info..

drshikinzainal @ ekin said...

Segan nak masuk paper..blog ntah hape2..
http://drshikinzainal.blogspot.com

Linda said...

Tgk org laen masuk paper,sy pn sebok teringin jugak..tp blog sendiri ala kadarrrr je,hihi.. anyway,tahniah lah.. usaha2 berjaya jugak..

Unknown said...

nak try majalah mangga lah..

Nadia Johari said...

Lepas ni semua dok email..hehe

admin said...

camtu pulak..

kak gojes said...

Ok la tu utk yg nk mncuba boleh ikut tips ni

Azhafizah MN said...

Good info :)

Yatie Fizzy said...

Tahniah uzu ^_^

Tips buleh diguna pakai untuk bloggerian yang lain.... hurmmm kalo akak lah dalam mimpi jer kot hahaha ;p

Dunia Zumal said...

Hehe bestnya kalau tak segan :))

sHaRiNa eLyaNa said...

Mulut org uzu..femes ja trs ckp tmpang populariti org kunun..cabul sgt haha

Cikgu ieta. Social Media Expert. Speaker Digital Marketing. said...

Tahniah Uzu... Usaha tangga kejayaan. Nak apapun, kita kena usaha. Abaikan je Uzu sapa2 yg kata Uzu menumpang femes sesiapa. Dah rezki Uzu kan... Tahniah dan terima kasih Uzu coz share tips ni.

Umie Amirain said...

tips yang menarik...apa2pun, dah memang rezeki Uzu dan Uzu pun tak kedekut dengan bagitau kat sini kontek person...apa2pon semoga selalu down to earth macam sekarang ni ek...^_^

Unknown said...

lahh macam tu rupanya huhu