✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, July 6, 2014

Cara Beli Belah Perfume Murah Di MyFavPerfume

As-Salam

Selamat berpuasa semua! Hai hari ini uzu beli perfume kat MyFavPerfume ! Sekarang kan MyFavPerfume tengah buat sales! Beli 2 Percuma 1 Hanya RM120 je! Tak caya? Baca entry uzu ni .  KLIK!

For those yang 1st time membeli belah kat MyFavPerfume , haa uzu nak ajar lah macam mana cara nak beli kat situ lagi-lagi cara guna kupon diskaun.

1. Memula kena lah p laman web MyFavPerfume . Then pilih jenama perfume.

2. Bila dah dapat perfume yang korang nak, klik then Add to cart

3. Klik Item kat atas sebelah kanan. Sila rujuk gambar. 
4. Then tekan view cart

5.  Lepas tu check korang punya perfume list then tekan Proceed to checkout

6. Siapa yang nak harga promosi, JANGAN LUPA tekan Click here to enter you code, then letak kupon promosi ye ! Then jangan lupa tekan Apply kupon. Kang tak masuk pulak kupon tu.
7. Pastu isi lah korang punya alamat n details.

8. Tekan place order.

9. Yeahhhh ! Done my order ! lepas dah tempahan diterima, so u all kena bank in kat no acc yang tertera di bawah ni. Lepas bank in/transfer, sila email bukti pembayaran.
10. Then lepas tu, korang akan dapat email order receipt. 

Ok. Faham tak? Senang ja ni. basic order kan. Mesti mostly dah pernah buat. Ok then , so siapa yang nak order/beli perfume murah Beli 2 Percuma 1 Hanya RM120 je boleh lah terjah sini untuk info lanjut !

2 comments:

sYiRa LoKMaN said...

harum semerbak la nnti :D

Azhafizah Md Nor said...

senang ada system pembelian macam ni

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com