✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, July 25, 2014

Gayat Gila Bumbung Transparent One City Skypark USJ25 Selangor

As-Salam

Akhirnya sampai juga uzu kat One City Skypark Usj25 ni. Wuuu jeles tangok Kak Ayu pegi situ. Uzu pun tak taw nak panggil apa tempat ni. Tapi mcm top roof transperent . Wahh gayat siottt ! Serius gegar lutut uzu nak naik glass roof ni . Nak nangis pun ada. Huwahhhhhhhh. Takut gila. Perasaan takut. Macam2 falam fikiran. Macam mana lah kalau glass roof ni jatuh. Haaa engkau . Tingkat 10 tu. 

Tapi demi gambar ini, uzu pejam mata dan paksa diri juga. Jauh perjalanan uzu dari Bangi ke One City ni. Almost hour. Rugi tak bergambar. Hehe. JOm layan gambar di bawah :)








Ramai jugak yang lepak kat situ. Semua terjerit-jerit tak nak naik atas top roof transparent tu. Uzu gelak je gelagat diorang. Hehe. Selain tu, Kat situ ada tempat lepak, lepak makan-makan, hotel, dan mall. So kalau nak pegi sini, ikut lah Waze , cari One City Skypark Usj25 , InsyaAllah sampai. Hehe. 

note : Sampai sini perkongsian uzu. So amacam korang? Berani tak nak naik?? 


10 comments:

Nadia Johari said...

hahahaa...mesti diaorg ingat ade rumah hantu ke terjerit2..haha

Aswan Azmy said...

dah pernah pergi kat sini..mmg awesome bangunan ni..sustainable concept

Azhafizah Md Nor said...

macam excited je nak ke sini..

Oh Fiona said...

wahhh~Seronok :)

Cik Itah@RRP said...

salam. mesti seronok kan hehe

singgah sini sebelum bercuti raya esok hehe

salam jumaat & selamat hari raya serta salam kosong kosong hee ^_^

AyueJean AJ said...

Jumpe pun......
Akak risau gak kot Uzu tak jumpe tempat tu....
Hehehehe....
So amacam?? Seronok??
Next time klu gi, jangan pakai kain...
Bahayaaa... heheheehe...

Noura Qifays said...

wahhh seronoknyaaa.. masuk free ka jgk niee ?

Ahmad Zaki said...

Siap bertapa erk. Apa pun saya pun gayat. =D

ZH Blogger

Aniq Bukhary said...

Macam best jak nie.. Mau try jg la nti.. Hee :D

Yun Sing said...

Waa.. nak naik jugak :3

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com