✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, July 4, 2014

Promosi Ramadhan : Perfume Murah ! Beli 2 Percuma 1

As-Salam


Promosi Ramadhan : Perfume Murah ! Beli 2 Percuma 1 | Wow ! promosi lah! Haaa perempuan macam uzu ni memang suka bila ada promosi. Lagi-lagi bab perfume ni. Memandangkan perfume pun dah nak habis, uzu pun skodeng-skodeng la nak beli perfume kat mana. So the best onlineshop setakat ni yang jual perfume, My Fav Perfumes !

My Fav Perfumes ada buat promosi sempena bulan ramadhan ni. Beli 2 percuma 1, so just bayar RM120 je! Murah la tu kan. Cuba bayangkan RM120 bahagi 3 perfume, kiranya sebotol perfume tu RM40 je. So korang boleh kongsi dengan adik beradik kengkawan jiran tetangga la kalau nak dapat murah. 


Penghantaran percuma ke seluruh kawasan termasuk Sabah dan Sarawak. Promosi ini untuk perfume jenis Super Gred dan pembelian 2 botol dan ke atas sahaja. Kalau nak dapat harga promosi, masukkan Kupon Promosi: b2f1RAYA2014 . (9 Jun 2014 - 23 Julai 2014 sahaja)

Pembeli bertuah juga akan menerima duit raya berjumlah RM50 serta perfume percuma dari My Fav Perfumes. Kesemuanya adalah bernilai RM110.

Penerima duit raya dan perfume percuma akan dipilih melalui borang pos laju sepanjang 9 Jun 2014 – 23 Julai 2014. Jadi anda perlu membeli dengan My Fav Perfumes untuk menerima duit raya dan perfume percuma tersebut. 

Hubungi :
SMS/WhatsApp 017-688 0029

p/s : Selamat membeli belah!! Assalamualaikum :)



2 comments:

Azhafizah Md Nor said...

menarik gak promotion ni.murah gak tu

MG schmidt said...

alaaa, br je beli perfume .huhu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com