✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, July 13, 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

As-Salam


Alhamdulillah hari ni berkesempatan menjoinkan diri GA cik adik Lyssa ni. Mana la tahu ada rezeki kan. So jika diberi rezeki dari Nile.Com.My ni, InsyaAllah seperti biasa, kalau uzu menang GA berbentuk cash, uzu akan sumbangkan sedikit untuk diderma kan kepada anak-anak yatim ke, Gaza ke, sesiapa je lah yang uzu nampak kat facebook yang memerlukan sumbangan. So dengan ini, berkatlah rezeki kita. Kan?

Dan bila nak tiba raya memang nak guna duit tuk shopping raya, nak beli tiket flight balik Sabah lagi yg mana tiket flight kan mahal time raya ni. Sakit jugak nak fikir. Hehe. So, diharap dengan join GA ini, menang atau tak, haaaa itu kan dari atas rezeki masing-masing kan. Takpa janji mencuba. Hehe.

So for those yang nak duit raya dari cik adik Lyssa Faizureen, boleh terjah SINI . Masyuk woo hadiah !! 

2 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 tunai
4 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM100 tunai

p/s : Selamat berpuasa.


Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com