✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, July 1, 2014

Street Art Atmosphere 6 Seri Kembangan

As-Salam

Street Art Atmosphere 6 Seri Kembangan | Yeahh finally sampai juga tadi kat street art. Ataupun namanya Laman Seni. Ni laman seni yang paling dekat dengan hostel uzu. So tadi ada kesempatan nak singgah kejap.





Street Art ni terletak di tingkat 2 bangunan Atmosphere 6. Siapa yang tak tahu boleh terus tanya pak guard.
Confirm senang je nak jumpa. uzu tak banyak gambar yang ada. Sekejap ja singgah tadi. InsyaAllah lepas ni uzu nak p laman seni kat Shah Alam.Kalau ada rezeki mesti sampai punya. HOho.

Laman Seni :
1. Belakang Food Court Seksyen 2 Shah Alam
2. Kawasan Seksyen 7 , area Nasi Lemak Cinta Sayang, berdekatan I-City Shah Alam
3. Artsphere , belakang Giant Seri Kembangan
4. Sekitar Georgetown
5. Depan Suria Sabah.




15 comments:

aswa leyla said...

paling menarik gambar tali tali tuu

Zamani Abe said...

dekat dgn rumah zam ar ni

Shiqin Sunshine said...

wahh igt kat penang je hado...huhu takot tgok gmbr mcm puppet tu...huhu... #salamramadhankareem uzu ^______^ igt kita x?

Azhafizah Md Nor said...

cantiknya lukisan kat street arts ni..ade masa nak singgah jugak

CT Humairah said...

smartlah.. skarang ni kat ipoh pun dah sakan diorang buat mural art macam ni :D

Mama Idlan Irsyad said...

dekat equine park yer uzu? x tau plak ada...hehe..

p.s: hostel kat mana? hehe

husna zahidi said...

yg kat dalam stesen kereta api tu nmpak mcm betul..hehehe.. husna tak pernah smpai lg mna2 street art..

Nieyna Zainal said...

waa bestnye !!!!

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Menarik!!!!! Wahhhh!

Nadya Bubble said...

Cantiknya!


**SALE SEHINGGA 4 JULAI 2014!!!
http://nadyabubble.blogspot.com/2014/06/sale-jualan-penghabisan-stok.html

Khalid Kyle said...

Kat seri kembangan ke, slalu nmpk org post pic tapi x tau kat mn..ingt kt penang, nice pic btw

Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (^___^)

Fisya Yusof said...

Wah menarik..after ramadhan blh la bwak anak2 terjah ke sna :)

C i k R e n e x said...

kreatif betul dieorg ni..
best nya kalau dpt g sane

Nadia Johari said...

Pernh pergi dekat georgetown je

Mohd Billy said...

Dtg melawat mck

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com