August 30, 2014

, , , ,

My Air Asia Free Seats !

Assalamualaikum My Air Asia Free Seats ! | Wow ! Free seats on Air Asia is back ! As we know well, Air Asia is a Malaysian low-cos...

Continue Reading

August 28, 2014

August 27, 2014

, , , , ,

Pengalaman Terbaik Memancing Udang Galah Di Perak

As-Salam Pengalaman Terbaik Memancing Udang Galah Di Perak | Yeahhhh tengok tajuk, memang terbaik! Terbaik ke? Siyes ke terbaik? Ha...

Continue Reading
, , , , ,

Pelbagai Produk Kecantikan Wanita & Lelaki di Diana Shope

As-Salam Pelbagai Produk Kecantikan Wanita & Lelaki di Diana Shoppe | Uzu kan sekarang ni ada masalah kulit. Muka jadi sunburn. Ye...

Continue Reading

August 25, 2014

August 22, 2014

Pengumuman Pemenang Peraduan Ujibakat Online Drama Seludup

As-Salam Pengumuman Pemenang Peraduan Ujibakat Online Drama Seludup | Alhamdulillah.. Dah ada pemenang ye pencarian bakat baru &qu...

Continue Reading

August 21, 2014

Produk Kecantikan Yang Terbaru Di Pasaran, Dermax Superskin 360

As-Salam Siapa ada masalah kulit yang tak dapat diperbaiki, uzu suggestkan produk baru yang mana produk baru ni macam camera 360 yang b...

Continue Reading

August 20, 2014

, , , ,

Dapatkan Preloved Novel Dengan Harga Murah

As-Salam Siapa yang suka baca novel, tapi tak mampu nak beli novel memahal, haaa meh nak bagitau, blogger Tya Salmid ni kan suka beli n...

Continue Reading

August 16, 2014

, , , , , , ,

Pre Order Shawl Halfmoon Save Gaza/Palestin Sambil Menderma

As-Salam   PRE-ORDER Shawl Halfmoon Save Gaza/Palestin Promotion Price:  Standard Size (RM32) Wide Size (RM38) *Tak terma...

Continue Reading

August 15, 2014

Kisah Hari Raya Pertama Uzu !

As-Salam Dah berminggu-minggu hari raya, baru lah nak update kan entry raya ! Hehe sibuk lah uzu time raya-raya ni. Lepas sampai hostel, ...

Continue Reading