✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, August 10, 2014

Berbuka Puasa Bersama Blogger Sabahan, Miraa Hussin

As-Salam

Hari tu uzu berkesempatan tuk "ngedate" lagi dengan Miraa Hussin tuk kali kedua. Kali ni jumpa tuk berbuka sesama. Memula plan berbuka dengn Puan Zara Nurhaidah jugak tapi masa tak mengizinkan. So "ngedate" berdua :)  

Memandangkan lambat sampai ke Centre Point, so kami pun takda tempat nak makan. Semua full. Masa sampai tu dah nak berbuka, so kami pun berbuka di Mcd. Tempat tu ja yg available. Time tu tak ingat lagi pasal boikot. Tak femes lagi bab memboikot ni. Yang tahu nak berbuka je.


Lepas berbuka, kami jejalan kejap lah area Centre Point, bergambar then balik. Tak boleh lama sebab dah lewat dah. Hehehe. Eh rupanya si Miraa Hussin ni pun kaki gambar. Hehehe . ok kita geng !! Hehehehehe.




ok Miraa ! Thanks sebab sudi ngedate berbuka ngan kak uzu. Nanti kak uzu balik Sabah kita ngedate lagi ah !! See u soon ! InsyaAllah.. ok lah . Thanks for reading. Assalamualaikum. Selamat Hari Raya !!



10 comments:

Normi Nieza said...

best tu..:)

Mardiah Diana said...

Wahh..bestnyer...

Etuza Ezawarna said...

selamat hari raya

NJihe.am said...

Salam singgah, wah mira lagi tinggi dengan kak uzu. hehe. comel je dua gadis ni..

http://studioous.blogspot.com/2014/08/makan-bersama-keluarga-di-depalma.html

Ayuni Sara said...

wahh...best nyee...bile la dapat jumpa smua blogger sabahan kan...:D

NinaAz said...

syoknyA dpt ngedate sesama :)

Cik Itah@RRP said...

salam. comel ja korang berdua yunk :)

Precious Cla said...

Centre Point x best coz very crowded kaaaaaan :D

Azhafizah Md Nor said...

bestnye berbuka bersama rakan blogger..

Mimi Azirah said...

bestnye..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com