✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, August 28, 2014

Emas Putih Di Interview Oleh Wartawan Astro Awani

As-Salam


Wartawan : "apakah pendapat anda tentang program yg dianjurkan ni?"
uzu : "bla..bla..bla..bla..bla..bla...bla...."
Wartawan : "Bahasa apa dia pakai ni. pening aku" *sebut dalam hati*
uzu : "abang faham tak saya cakap sabah?"

Kejadiaan ni berlaku lepas selesai program mancing udang kat Perak !
Saja lah tu nak interview2 best ke tak mancing ni.. Hehe.

Kat fb uzu dha update lama dah benda ni kat SINI , kat blog baru kesempatan nak update!
Uzu ter-sangat busy. Serius ! Ok lah. korang tenung lah lelama gambar uzu kat atas ni eh. Hehe.Salam.

22 comments:

timm bill said...

wah! bestnyer..ngn astro awani pulak..thniah2..hehe..

MG schmidt said...

buleh bha kalau kau :)

zarulfarhana said...

kuar dalam tv lah nnt.. :)

Ben Ashaari said...

Waaahh..retis..heeee..

siti zawiah said...

pheewwiittt.. :) femes lah kak uzu..

Cik Mun said...

wahhhhh...

Ayuni Sara said...

Laju je bercakap, last2 tanya balik 'faham x sy cakap'..memang sll gini .haha. xpa k.uzu.. awani dah iv kira oke la :D

tarmizi said...

Untunglah. .

mama ka0ri said...

Bestnya...x lama nanti blh jd retis aa..hihi..

Fazrol Amer said...

Pergh!! artis nie...

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik Uzu..bestnyer dapat bersama astro Awani...

Delimasari said...

tahniah2222

Dkna Abza said...

sempat amek no tepon tak uzu?? hehee

Busyra Bt Takiyudin said...

waa. hehe. femes . bukan senang nak dapat cam ni.

Siti Rohaida Yusof said...

wah..bstnya uzu...

Azhafizah Md Nor said...

bila wartawan interview retis...boleh bha kalau kau..

Nurfaezah Abdullah said...

bisai bah kana interview hehe

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Wahhhh retisssss.. hehehehe

therylisa nurul ain said...

hye uzu retis.. nk sign pleasseeeeee

yaya_flanella said...

haha comel je. Boleh bha kalau kaww

sHaRiNa eLyaNa said...

artis kcik..haha..sma ja ketinggian kita ni uzu

Mimi Azirah said...

umtunglah...msuk astro awani nti

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com