✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, August 15, 2014

Kisah Hari Raya Pertama Uzu !

As-Salam
Dah berminggu-minggu hari raya, baru lah nak update kan entry raya ! Hehe sibuk lah uzu time raya-raya ni. Lepas sampai hostel, baru lah dah tak busy lagi. ok ni nak upload gambar je ! Biar gambar berbicara gitu ! 

Adik uzu.

Uzu & Bapak 

 Kakak-kakak uzu.

Adik, kakak dan anak buah.

Adik beradik ni ja ada di pagi raya.

Geng-geng lelaki dan bapak.

Geng perempuan dan bapak


 Tu je nak upload. Soalan famous tuk raya pertama, " kau raya ka, kau betunang ni?" .
Hahahaha baju uzu over eh? Takde lah. Biasa ja. Jubah yang dibeli oleh kakak uzu . Pakai je. Rezeki!

Hehe. ok lah. Assalamualaikum.

15 comments:

Ena's Stories said...

tula...ingat tadi baru kawen ke atau nak betunang..apa pun baju uzu mmg cantik..orgnya yg pakai pun cun

Mila Hilas said...

kakak yg tudung hijau tu nmpk lebih muda la.hehe..ingatkan adik uzu

Farah Waheda Wahid said...

cantik baju tu uzu...

fatihah fazlin said...

patutlah orang tanya gitu, dah baju cantik sangatttt.. hhehee

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Cantik baju kak uzu.. heheheh..

SecretOfShaila said...

alahai...comelnya baju zuz...dah mcm bertunang..hihihi

Maru Maru :3 said...

cantik baju kak uzu! ><

mujahidah maisarah said...

suka tgok gambar raya
cntik baju sis

siti zawiah said...

baju cantik..orang yg pakai lagi cantik..hehe

MG schmidt said...

boleh la pakai buat tunang nnti
jimat dh kt situ :P
cantik baju tu

Maria Firdz said...

Kakak-kakak uzu.. Tapi nampak mcm adik-adik uzu...

Azhafizah Md Nor said...

meriahnya raya..cantik OOTD raya uzu

tantowi imam said...

meriahnya hari raya
moga famly uzu selalu sehat dan dilindungi yang maha kuasa


dari online shop sepatu

Nadia Johari said...

bertunang pun boleh..hehe

Mimi Azirah said...

cantik baju raya uzu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com