August 15, 2014

Kisah Hari Raya Pertama Uzu !

As-Salam
Dah berminggu-minggu hari raya, baru lah nak update kan entry raya ! Hehe sibuk lah uzu time raya-raya ni. Lepas sampai hostel, baru lah dah tak busy lagi. ok ni nak upload gambar je ! Biar gambar berbicara gitu ! 

Adik uzu.

Uzu & Bapak 

 Kakak-kakak uzu.

Adik, kakak dan anak buah.

Adik beradik ni ja ada di pagi raya.

Geng-geng lelaki dan bapak.

Geng perempuan dan bapak


 Tu je nak upload. Soalan famous tuk raya pertama, " kau raya ka, kau betunang ni?" .
Hahahaha baju uzu over eh? Takde lah. Biasa ja. Jubah yang dibeli oleh kakak uzu . Pakai je. Rezeki!

Hehe. ok lah. Assalamualaikum.

Share:

15 Sila Komen:

Ena's Stories said...

tula...ingat tadi baru kawen ke atau nak betunang..apa pun baju uzu mmg cantik..orgnya yg pakai pun cun

mila said...

kakak yg tudung hijau tu nmpk lebih muda la.hehe..ingatkan adik uzu

Farah Waheda Wahid said...

cantik baju tu uzu...

fatihahfazlin said...

patutlah orang tanya gitu, dah baju cantik sangatttt.. hhehee

✿INA AINAA✿ said...

Cantik baju kak uzu.. heheheh..

shazillahsani.com said...

alahai...comelnya baju zuz...dah mcm bertunang..hihihi

Maru Maru :3 said...

cantik baju kak uzu! ><

زليخا said...

suka tgok gambar raya
cntik baju sis

Unknown said...

baju cantik..orang yg pakai lagi cantik..hehe

bunga pink said...

boleh la pakai buat tunang nnti
jimat dh kt situ :P
cantik baju tu

Maria Firdz said...

Kakak-kakak uzu.. Tapi nampak mcm adik-adik uzu...

Azhafizah MN said...

meriahnya raya..cantik OOTD raya uzu

imam tantowi said...

meriahnya hari raya
moga famly uzu selalu sehat dan dilindungi yang maha kuasa


dari online shop sepatu

Nadia Johari said...

bertunang pun boleh..hehe

Mimie said...

cantik baju raya uzu