✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, August 14, 2014

Majlis Akad Nikah & Persandingan My BFF Paling Comel !

As-Salam

Alhamdulillah. Hari yang penuh bermakna buat uzu dan kawan-kawan iaitu mari yang bahagia buat BFF uzu yang cantik ni, Adela telah pun sah menjadi isteri orang. U know what, ni lah sebabnya uzu balik lambat, sanggup ponteng kelas seminggu semata-mata nak balik hostel lambat dan nak attend wedding BFF uzu yang comel ni! Haaa sayang punya pasal. I is ok :)

Majlis Akad Nikah
08. 08. 14




Majlis Persandingan
09.08.14

Ini lah BFF uzu yang uzu kenal sejak tahun 2000, kawan zaman sekolah rendah sampai sekolah menengah, geng-geng lepak, geng taekwondo, geng sekelas, dan geng selfie. Haha :D

Tema untuk wedding kawan uzu tahun ini ialah Turqoise ! Seperti yang kami rancang dulu-dulu, geng BFF kena pakai baju kaler yang sama on their wedding. Hehehe :D Ini baru Best Friends Forever beb !





Della Wedding Theme - Turqoise

Throwback : BFF Zara Wedding Theme - White Red (2012)

Throwback : BFF Itay Wedding Theme - Purple (2012)

Oh ada lagi sorang BFF uzu tak dapat datang sebab baru melahirkan baby keduanya 2 hari sebelum majlis kahwin kawan uzu ni, so mak dia tak benarkan dia p mana-mana. Masih dalam pantang kan ! Tahun ni tak perfect.. Huwaaaaaaa :( Sedih ! Apa pun, majlis keseluruhan berjalan dengan lancar. Alhamdulillah

p/s : Soalan panas " Lepas ni turn sapa?"

15 comments:

( =^.^= ) said...

Insyaallah lepas ni.. Turn jeng..jeng..jeng..uzu kot..hikhikhik.. Amin ya rabbal alamin..

mama amir said...

Alhamdulillah...tahniah...semoga berbahagia hingga ke Jannah...aamiin

Mila Hilas said...

best kan dpt hdr kenduri bff..semoga ikatan tu trs kukuh utk selamanya :-)

Kisah Si Dairy said...

turn uzu pulak lepas nie

Ija Rased said...

comel comel semua

SyazwanaMohamad said...

comeljee :P

Marou Apple Hijau said...

tunggu turn uzu lepas ni

siti zawiah said...

semua cantik..lepas ni turn kak Uzu kot.. hehe

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Alhamdulillah... tahniah untuk kawan kak uzu.. lepas ni insyaAllah kak uzu pula.. ena doakan.. amin.. ^_^

Norfa nil said...

tak sabar kita nak gi sabah untuk kahwin uzu.. hahaha..

tahniah kat kawan uzu.. semoga bahagia till jannah

Fuza Musa said...

Eh eh,,,Uzu lagi menyerlah dari pengantin..Achaner tuh?

Ieta Mat Saad said...

Nampak gayanya lepas ni Uzu. Sebab Uzu yg pegang bunga kat gambar atas tu. Hehe... Moga ia lah hendaknya... ^__^

Salmiah Othman said...

Tahniah..selamat berkenalan kepada empunya blog..:)

Azhafizah Md Nor said...

tahniah untuk bff uzu..pasni turn uzu pulak..theme of course pink ye

Mimi Azirah said...

tahniah utk bff uzu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com