✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, September 23, 2014

Aktiviti Riadah di Agrofarmstay Resort Melaka

As-salam

Uzu nak sambung cerita hari kedua kat Agrofarmstay Resort .. Lepas je dari sukaneka #kelabbloggerbenashaari ,boleh baca entry kat sini , aktiviti seterusnya ialah berenang kat swiminng pool . wooo lama tak swim.


Lama tak mandi woi. Sampai hitam legam muka uzu akibat mandi kolam masa tengahari.. Begitu juga blogger2 lain..

Jam 4 petang, bermulalah aktiviti riadah melawat sekitar Agrofarmstay Resort. Tengok kolam, tengok arnab, tengok kuda, tengok pokok kurma, kerbau, apa lagi eh? Banyakkk lah yg menarik sampai tahap keterujaan terserlah kat muka kami masing2..



Lepas jejalan meround Agrofarmstay Resort, diorang sediakan kami pisang goreng panas beb ! Gilaaa. Cun .. Dilengkapi dengan minuman panas. Layan pisang goreng tepi kolam beb. Heaven..


Dah aktiviti seterusnya ialah berkayak !! Wahhhh terbaikkk lah ! Tak pernah naik kayak. Rasa mcm wahh excited. Tapi uzu tak dpt nak join kayak ni.. Tak sihat. So masuk bilik tdur .. Apa pun tengok gambar diorang ni, best woooo...



Dan aktiviti terakhir ialah karaoke. Hihi. Yang ni part best.. Sebab uzu malu sebenarnya nak nyanyi tapi tak best la kan tak join nyanyi. Sporting2 ja semua.. Masing2 menyeluakan suara sumbang masing2 termasuk abg ben. Siap menari lagi. Hahaha tak tahan perut nak tahan gelak. Aishhhh. Kehkehkeh.

Best wo aktiviti hari kedua ni. Pengalaman yg sangat berharga.. Uzu rindu detik2 happy macam ni. Nak lagi la kalau ada lagi. Siyes.. Sebab memgeratkan silaturahim.. Hihi apa pun tq abg ben sebab invite we ols semua. Tq sangat2!

7 comments:

Thomas Lee said...

Back to nature trip

Nurasyiqin Roslee said...

Bestnya dapat swimming , makan semuaaa

Cik Aann said...

Bestnye trip.

mama amir said...

Penuh aktiviti...memang seronok

AMIIZAA said...

salams sweetie :) macam-macam aktiviti ada....seronokkkkkkk:)

Harith Iskandar said...

wow best nihhhh ade pakej tak

Nadia Johari said...

jeles yang amat

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com